Apple skickar ut inbjudningar till September 9 event: “önskar vi kunde säga mer”

Som tidigare misstänkt, kommer Apple att faktiskt hålla en stor mediahändelse den 9 september 2014 som bekräftats av flera uttag, företaget torsdag morgon började skicka ut inbjudningar till evenemang som är planerad att köra igång tisdagen den 9 september kl 10:00.
Under år tidigare, skulle Apple vanligtvis håller medie evenemang på Yerba Buena Center i San Francisco eller på dess företags campus i Cupertino, Kalifornien.
Märkligt nog har den här gången företaget bjudit in utvalda medlemmar av pressen för att samlas vid Flint Center för scenkonst i Cupertino.
Detta är inte första gången Apple har haft en händelse i Flint Center.
Enligt The Loop, såg arenan Apple gjorde tre viktiga meddelanden i det förflutna: den ursprungliga Mac 1984, Bondi Blue iMac 1998 och årliga bolagsstämma.
Bekräftelsen av September 9 händelsen rapporterades först på av Jim Dalrymple på The Loop.
De bjuder in grafiken har en stiliserad Apples logotyp i grå toner, med datum händelsen (2014/09/09) och prydd med tagline som retar “Önskar att vi kunde säga mer”.
Världen är naturligtvis förväntar sig Cupertino företaget att visa sina kort om nästa iPhone. Dessutom Re / kod sade i går att Apple också kommer att visa upp en “bärbar enhet” vid sidan av iPhone 6.

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.