Byte bakstycke iPhone 7, 7 Plus

999 kr

Byte av  baksida iPhone 7, 7 Plus. Denna reparation är för dig som har trasig eller sliten baksida. Vi byter ut hela baksidan inkl. kameralins och glaset. Har baksidan på din iPhone 7, 7 Plus blivit bucklig, böjd eller repig? Skicka in den till oss så ordnar vi en ny. OBS! Utan apple logga.

Leveranstid mellan 1-3 arbetsdagar.

Modell* Färg * Pris
iPhone 7 GULD 999 kr
iPhone 7 SVART 999 kr
iPhone 7 GULD 999 kr
iPhone 7 SILVER 999 kr
iPhone 7 ROSA GULD 999 kr
iPhone 7 JET BLACK 999 kr
iPhone 7 Plus SVART 999 kr
iPhone 7 Plus GULD 999 kr
iPhone 7 Plus SILVER 999 kr
iPhone 7 Plus RÖD 999 kr
iPhone 7 Plus JET BLACK 999 kr
iPhone 7 Plus ROSA GULD 999 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 969813 Kategori: Etikett:

Byte bakstycke iPhone 7

Fix din iPhone  7, 7 Plus hos oss! Skicka in den:
Kontakta oss så ordnar vi frakten av din iPhone  7, 7 Plus. Skicka din iPhone  7, 7 Plus till oss så returnerar vi den till dig så snabbt som möjligt.

Baksida byte iPhone 7 Plus

Har du en trasig baksida eller knäckt glaset på din iPhone  7, 7 Plus. Då är detta reparationen som löser ditt problem. I reparationspriset ingår både reservdel och arbete. Vi på LagaiPhone.se använder endast originalreservdelar och reparerar din telefon på 1 arbetsdag om du skickar in den. Eller på cirka 3,4 h om du kommer in till vår butik i Engelbrektsgatan 34B, Göteborg. Här ovan kan du antingen välja att beställa reparation och betala med kort, internetbank eller postförskott. Har du en spräckt, repig, böjd eller skadad baksida på din iPhone iPhone  7, 7+? Inga problem. Hos oss byter ut den. Vi har dropp in i butiken reparation. Besök oss för en snabb och säker service. Du kan även Skicka in den till oss din iPhone iPhone  7, 7+ till oss så lagar vi den och skickar tillbaka den till dig. Skicka in din telefon om du bor i Stockholm, Malmö, Lund, Umeå, Luleå eller annan stad. Bak sida byte iPhone iPhone  7, 7+. Denna reparation är för dig som har trasig eller sliten baksida. Vi byter ut hela baksidan inkl. kameralins och glaset.Har baksidan på din iPhone iPhone  7, 7+ blivit bucklig eller repig? Skicka in den till oss så ordnar vi en ny.

Modell*

iPhone 7, iPhone 7 Plus

Färg *

SVART, GULD, SILVER, ROSA GULD, JET BLACK, RÖD

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.