Viktig information om reparationstid, merinfo ...

Byte av laddningskontakt iPhone 11

1,099 kr1,199 kr

Byte av laddkontakt iPhone 11. Har du upptäckt problem med att din iPhone 11 Pro inte laddas korrekt eller inte alls? Hittar inte din dator när du kopplar in din iPhone 11 Pro Max via iTunes? Oftast beror felet på ladduttaget är skadat. Vi på lagaiphone.se använder endast originaldelar från Apple. Skicka in din iPhone 11 Pro för byte av laddkontakt till oss. Laga iPhone 11 snabbt utan att behöva boka tid. (Andra iphone-modeller klicka här)

iPhone Modell Pris
iPhone 11 1,099 kr
iPhone 11 Pro 1,099 kr
iPhone 11 Pro Max 1,199 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 714132 Kategori: Etikett:

Byte av laddningskontakt iPhone 11

Sitter inte din laddningskabel fast i telefonen? Känner inte din dator igen telefonen när den är inkopplad? Då är det oftast fel på laddkontakten. Hos oss kan kunniga tekniker byta kontakten på 2-3 timmar. Vi använder endast originaldelar från Apple för att försäkra dig om bästa möjliga resultaten. Kom och besök oss på Engelbrektsgatan 34B, Avenyn eller så kan du även skicka in din iPhone till oss. Byte av kontakt åtgärdas de flesta problem med dålig laddning, glapp eller annat. Det är bra att byta laddkontakt så fort man märker att det är något fel på den eftersom telefonens batteri kan försämras annars. Välkommen in att byta laddkontakt för din iphone 11 hos oss på Engelbrektsgatan 34B.

Är du osäker på vad som är fel eller osäker på vad felet kan vara med din telefon? Du kan självklart komma förbi till butik så tar vi in din telefon för felsökning, i många fall kan vi berätta direkt i butiken vad som behöver göras för att det ska fungera igen.

Laga laddningskontakten iPhone 11

Skicka in den med post om du bor utanför Göteborg så som Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Umeå och andra städer. Välkommen till lagaiphone.se

iPhone 11 Byte laddkontakt

Byta dockkontakt av iPhone 11, byta av laddkontakt iPhone elva

iPhone 11 Pro Hörlursuttag reparation

Vi på LagaiPhone.se reparerar ditt hörlursuttag snabbt, billigt och säkert. Här på LagaiPhone.se har vi bara certificerade tekniker som lagar din telefon / surfplatta. Med 14 års erfarenhet i branschen hjälper vi dig att få en funktionsduglig telefon. Telefonen ska kännas som om den kommer direkt ur fabriken när du får den och gör den inte det kan du alltid kontakta oss. Kom till vår butik för att lämna in telefonen, eller föredrar du att skicka in telefonen till oss? Det går lika bra men glöm inte att skydda den. Adressen till både butiken och vår box hittar du längst ned. Välkommen tills oss.

iPhone 11 Pro Max Hörlursuttag Lightning kontakt

Är du osäker på vad som är fel eller osäker på vad felet kan vara med din telefon?
Du kan självklart komma förbi till butik så tar vi in din telefon för felsökning, i många fall kan vi berätta direkt i butiken vad som behöver göras för att det ska fungera igen.

iPhone Modell

iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.