iPad skärmbyte

ipad-skarmbyte

iPad Pro reparation (skärmbyte och glasbyte)

Laga iPhone 7, 8, Laga iPad Pro 12.9, iPad Pro 10.5, iPad Pro 9.7, iPad Air, Air 2, iPad 6 2017, iPad Mini, Laga Samsung Galaxy, Laga HTC Och Sony Xperia Compact hos LagaiPhone.se. Vi ger alltid garanti på vårt arbete och vill du kan vi laga medan du väntar. Laga iPad glas LagaiPhone.se
Behöver du Laga iPad glas så har du kommit rätt. Vi kan reparera iPad Pro 12.9, iPad Pro 10.5, iPad Pro 9.7, iPad Air, Air 2, iPad 6 2017, iPad Mini i Göteborg medan du väntar Välkommen till Karl Johansgatan 45, 414 55 Göteborg.

Precis som med alla andra Apple iPad elektroniska enheter, kan du förvänta dig en rad (större eller mindre) problem ifall olyckan är framme. Både iPad mjukvara och hårdvara kan drabbas på grund av diverse fel eller olyckor, och ifall det är så att du inte vet vad som är fel med din iPad så rekommenderas du att lämna in den för en felsökning och professionell iPad reparation i vår serivce center i Göteborg.

Servicepriser för iPad, Pro, Air, Mini med Originaldelar

I denna text kommer vi att gå igenom olika sorters problem som kan uppstå med din Apple iPad Pro surfplatta samt ge dig lite tips om hur du gör för att få tillbaka enheten till dess ursprungliga skick.

iPad reparation priser (Originaldelar)

Min iPad Air skärm är trasig, hjälp!

De flesta fel på iPad skärmar går att åtgärda. Här är det viktigt att särskilja ett trasigt iPad 2018 glas och en iPad trasig skärm, det vill säga LCD display. Ett sprucket iPad 2018 glas, till exempel, betraktas som ett mer eller mindre lätt problem som endast drabbar skärmens yttersta glaslager, medan enheten fortfarande går att använda. Sprickor i skärmen är ett irriterande fenomen men…

laga ipad 2014

Å andra sidan, om du ser konstiga färger på iPad Pro 12.9, iPad Pro 10.5, iPad Pro 9.7, iPad Air, Air 2, iPad 6 2017, iPad Mini skärmen, om den blivit helt svart, randig eller röd eller vit så kan det tyda på ett större fel som behöver åtgärdas så snart som möjligt. Du bör alltid testa en stund själv först för att se ifall felet är tillfälligt. Starta om iPad 2018, påtvinga en omstart om skärmen är svart. Händer det att detta inte hjälper så ska du söka professionell hjälp som kommer att utföra iPad Air skärmbyte eftersom hela iPad skärmen behöver högst troligen bytas ut. Det betyder alltså hela iPad skärmen med dess inre delar vilket definitivt är ett större problem än bara ett sprucket glas.

När behöver man ett nytt iPad, Pro, Air, mini glas?

Glaset skadas vanligtvis när man tappar surfplattan i golvet eller när den faller från en viss höjd (ex. bordshöjd) och spricker. Då får man oftast ett spindelmönster på skärmen och det är svårt att fortsätta använda surfplattan normalt.

iPad mini felsökning

Du vill i detta fall helst få dit ett nytt glas. Samma gäller när det har repats så mycket att det stör synförmågan. Då blir det svårt att surfa! I båda fallen bestämmer man sig vanligtvis för ett iPad Pro glasbyte i Göteborg.

Vad kostar det att byta iPad pro glas?

För att se priset på denna typ av iPad reparation behöver du bara gå in på LagaiPhone.se iPad skärmbyte. Prissättningen är enkel men beror helt på vilken modell du har.

iPad X Glas + skärmbyte (Original)

Det kostar verkligen inte så mycket att byta ut glaset på din iPad Air med Originaldelar i Majorna Göteborg.

”Min iPad mini startar inte” och övriga problem

Det här fenomenet kan innebära allt från att skärmen bara är låst och inte reagerar på touchen till att surfplattan är allvarligt skadad. Återigen, du får pröva med lite tester först på egen hand. Starta om enheten eller tvinga på en omstart; ladda batteriet i minst 10 minuter; ladda ner en tidigare iOS version.

Många iPad-användare har också erfarit problem med batteriet som laddar ur snabbt. Det kan i vissa fall också hända att din surfplatta står inför en typ av laddningsproblem såsom att batteriet inte laddar som det ska och att det laddas långsamt. Testa med att byta sladden eller laddaren och kolla om det finns smuts i laddningskontakten. I värsta fall, så kan det ju naturligtvis vara ett hårdvarufel och då måste batteriet bytas ut.

Ljudproblem med iPad Air och vad du kan förvänta dig

Denna typ av problem uppstår lika ofta som glas- och skärmolyckor. Man hör ofta konstigt ljud från sin tablet eller inget ljud alls! Rekommendationen är att först kontrollera om volymen är på, är på tillräckligt hög volym och ifall enheten är inställd på ljudlös / ljud på. Detta ser man i ”Inställningar”. Man kan också ansluta ett headset och se ifall ljud kommer upp på detta sätt. En omstart är ett måste samt uppgradering till den senaste iOS versionen. Kvarstår problemet då behöver din iPad en reparation.

Det som också kan hända är att ditt hörlursuttag gått sönder. Det finns ett par steg som du bör ta innan du lämnar in din enhet för reparation. Rensa uttaget, se ifall det finns skräp inuti. Testa dina hörlurar på en annan enhet för att vara säker på att det inte är dem som krånglar. Kolla sladden till hörlurarna också, det kan finnas slitage på dem med. Får du fortfarande inget ljud och hörlursuttaget eventuellt glappar, då är det bästa att beställa en lagning.

Naturligtvis finns det en hel del andra problem som kan uppstå och de som vi har beskrivit ovan är bara de mest frekventa. Man kan också ha problem med att iPad stänger av sig själv, att den har sändningsproblem och tappar WiFi, vattenskador osv. Vattenskadade surfplattor kommer in särskilt ofta under sommartider när folk är ute på stranden och tar bilder vid havet/sjön. En professionell iPad reparation känns som den s äkraste lösningen vid alla dessa situationer. Tyvärr tror en del att det inte går att fixa överhuvudtaget.

Kan jag laga min iPad Pro själv?

Det är många som försöker (och faktiskt lyckas) att laga paddan själva. Även om det kan vara väldigt positivt, särskilt ifall man är händig, så kan det vara bra att påpeka att man riskerar att skada enheten ännu mer på det här viset. Då sänks chanserna att även servicetekniker kan rädda din enhet.

Fundera på saken och se om det lönar sig att inhandla reservdelar och fixa problemet själv eller helt enkelt lämna in enheten till en sakkunnig tekniker som har mångårig erfarenhet. Väljer du det första, se till att skaffa dig ett av våra mobilverktyg för din iPad som du enkelt kan köpa hemifrån. Bra verktyg fixar hälften av allt arbete.

Ta kontakt med vår kundtjänst och få hjälp

Om du har haft oturen och tappat din iPad och du vill ha svar på frågor som du funderar på – slå oss en signal! Vår härliga kundtjänst svarar gärna på alla dina frågor och föreslår vad du kan göra för att felsöka problemet på egen hand. Oftast är det bästa att skicka in surfplattan till vår verkstad för en diagnos som faktiskt inte kostar skjortan, så får du inom kort veta vad det handlar om. Processen är väldigt enkel och snabb: beställ en reparation (felsökning) via webbutiken, packa ner din iPad och skicka den till oss.

Våra tekniker gör en omfattande felsökning och meddelar dig på rekordtid om eventuella fel. Därefter bestämmer du hur du ska gå vidare med lagning av din enhet utifrån diagnosen.

iPad Pro 12.9, iPad Pro 10.5, iPad Pro 9.7, iPad Air, Air 2, iPad 6 2017, iPad Mini skärmskydd / Displayskydd

Skydd för din iPad! Vi tagit fram ett stort och varierande utbud av skärmskydd till iPad! Här hittar du skydd av hög kvalitet, oavsett om du söker för iPad Pro 12.9, iPad Pro 10.5, iPad Pro 9.7, iPad Air, Air 2, iPad 6 2017, iPad Mini eller iPad Air.