iPhone 12 batteribyte (Serier)

999 kr1,499 kr

Har batteritiden på din iPhone 12 (Pro) (Max) eller 12 Mini plötsligt försämrats? Känns det som du behöver ladda den flera gånger per dag?  Uppladdningsbara batterier har en begränsing på hur många gånger man kan ladda den till 100% och måste slutligen bytas ut. Vi använder oss utav original reservdelar. N­­­i­­ k­­an­­­ al­l­ti­­d­­ b­­­es­täl­l­a vår s­erv­i­­ce v­i­­a hem­­s­i­­d­­an­­­ och s­k­­i­­ck­­a i­­n­­­ den på lagning ti­­l­l­ v­år v­erk­­s­tad­­.

Kvalitet Pris
OEM 999 kr
Original 1,499 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 523899 Kategori: Etikett:

Byta batteri iPhone 12 (Original)

På iPhone 12 så finns det elastiska Klisterremsor som håller batteriet på plats på baksidan. När man ska byta batteriet så förstörs klisterremsorna mellan batteriet och baksidan. Vi använder originallim för batteri och skärm på denna reparation. Upplever du problem med att din Apple iPhone 12 inte laddar? Byt ut ett förbrukat batteri på Originalbatteri.  Merinfo om Apples digitala reparationslåsning

Original iPhone 12 Pro batteri - Japan Li-ion
Original iPhone 12 Pro batteri – Japan Li-ion

Utbyte av iPhone 12 batteri

Optimal temperatur för iPhone 12 li-ion batterier är rumstemperatur 18–24 °C. Vid kyla eller värme presterar iPhone 12 batteriet kan slitas ut i förtid vid framförallt kyla. När det blir kallt ute sjunker spänningen som batteriet levererar vilket kan leda till att din iPhone 12 stängs av eller startar om oväntat.

Vad kostar det att byta batteri på iPhone 12?
Det är både enkelt och prisvärt att byta mobilbatteri på din iPhone 12. För från endast 1499 kr byter vi ut ditt gamla iPhone 12 batteri med Originaldelar.

Känner du att batteri tiden på din iPhone 12 telefon har försämrats? räcker inte batteriet mer än några timmar? stängs den av när det är kallt ute? då är det dags att byta batteri, dessa symptomer beror på att din iPhone 12 batteri har blivit dåligt.batterier på iPhone kan bara  laddas ett begränsat antal gånger och måste slutligen bytas ut.

Byta iPhone 12 Pro Batteri

Besök oss redan idag för en snabb och säker service eller skicka in din iPhone 12 Pro med posten och så skickar tillbaka den till dig så snabbt som möjligt.

Dåligt iPhone 12 (Pro) batteri Symptomer:

 • Batteriet håller inte mer än några timmar
 • Batteriet dör hela tiden
 • Låg batterisymbolen är alltid på
 • Batteriet är defekt
 • laddas din telefon upp väldigt fort på 5 minuter och det står att du har (ex:26 %)
Kommer ett meddelande från Apple om batteribyte efter reparation
Kommer ett meddelande från Apple om batteribyte efter reparation.

Batterihälsa går inte längre att se om du byter batteriet hos någon annan än Apple, men du kan fortfarande kontrollera det via en app en Mac.

Q: Varför visar min iPhone 12 “viktigt meddelande” eller “okänd del”- varning? Endast en Apple Genius Bar eller Apple-auktoriserad serviceleverantör kan byta komponenter utan att utlösa dessa meddelanden. Det betyder inte att ditt batteri är trasigt. Det betyder helt enkelt att ett nytt batteri har installerats, vilket ger samma prestanda som originalet. Var säker, dessa meddelanden kommer inte att hindra din iPhones funktionalitet. De kommer att visas på låsskärmen i fyra dagar innan de flyttas till Inställningar i ytterligare 15 dagar.

iPhone 12 batteri (Serier) modeller:

 • iPhone 12: A2399, A2176, A2398, A2400, A2399 batteri
 • iPhone 12 Pro: A2403, A2172, A2402, A2404 batteri
 • iPhone 12 Pro Max: A2411, A2342, A2410, A2412 batteri
 • iPhone 12 Mini: A2403, A2172, A2402, A2404 batteri

Byta batteri går snabbt med Originaldealr i Avenyn Göteborg eller så kan du beställa online och skicka på reparation.

iPhone 12 Pro Max battery replacement
iPhone 12 batteries are rated to hold 80% of their capacity for up to 1000 charge cycles, which lasts roughly 18-24 months for most users. After that, your iPhone may need to be charged far more frequently, and iOS may warn you that performance is affected (in other words, your phone will run slower). More info …

iPhone 12 Pro Max Original Li-ion battery
iPhone 12 Pro Max Original Li-ion battery

iPhone 12 batteri Original (Li-ion) vs OEM (li-polymer)

Original Li-ion vs billigt Li-Polymer batteri
 • Litium-ion är mycket effektivare och vanligare än litiumpolymerbatterier. De har bättre densitet och hög effektkapacitet än litiumpolymerbatterier, och de håller också längre. De är också mer mångsidiga när det gäller storlek och form, vilket gör dem lämpliga för mindre enheter som mobiltelefoner.
 • Lithium-ion har funnits länge nu, och det är fortfarande det vanligaste batterivalet för nästan alla elektroniska enheter. Den främsta anledningen till att dessa batterier är så populära är att de håller länge, håller en hög energitäthet och är relativt prisvärda att skapa. Eftersom dessa litiumjonbatterier är långvariga kan de hålla i cirka 2-3 år eller 1000-1500 laddningsrundor.
 • Livslängden för lithium-ion batterier är relativt högre än för litiumpolymerbatterier, och det finns ingen retentionseffekt i litiumjonbatterierna. Men litiumjonbatterier kommer sannolikt att förlora sin lagringskapacitet när de blir gamla.
 • Ett lithium polymer (LiPo, LIP eller L-Poly) batteri är ett laddningsbart batteri med ett mjukt polymerhölje för litiumjonbatteriet inuti.
 • Lithium-polymer är lättare och mer flexibla än andra typer av lithium-ion batterier på grund av deras mjuka skal, vilket gör att de kan användas i mobila och andra elektroniska enheter.
 • Lithium-polymer bafferies (Lpo) används oftast i billiga mobila enheter, powerbanks.
 • Bästa kvalitet på litiumjonbatterier tillverkas i Japan.
 • Det finns inget sådant "Li-ion Polymer"-batteri. Men det är 'Li-Polymer' istället. Undvik dessa batterier, se bilden nedan:
Fake Li-ion battery
Billigt Li-Polymer iPhone batteri!
Vi har riktiga iPhone Original batterier. Våra originalbatterier för iPhone har Li-ion tillverkade i Japanska battericeller.
Kvalitet

Original, OEM

 • Säker betalning
 • snabbt svar på FAQ
 • 15 års erfarenhet inom reparation
 • 100 dagars garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 14 dagar Faktura / Delbetalning
 • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.