iPhone 6S, iPhone 6 Plus

Att använda iPhone 6s är en helt ny upplevelse, och det känner du från första stund. Med 3D Touch kan du göra mer än någonsin med ett enkelt tryck. Live Photo-bilder blåser liv i dina minnen på ett helt nytt sätt. Det är ändå bara början. Ta en närmare titt på iPhone 6s, så kommer du att hitta innovationer på alla plan.

3D TouchEn logisk fortsättning av Multi-Touch.

iPhone 6S, iPhone 6 Plus
iPhone 6S, iPhone 6 Plus

När vi lanserade vår första iPhone kom också Multi-Touch, en kombination som för alltid förändrat hur människor världen över upplever teknik. Med 3D Touch kan du göra saker som inte varit möjliga förut. Den känner av hur hårt du trycker på skärmen och öppnar mängder av nya möjligheter som gör att allt går snabbare och smidigare. Och den ger återkoppling i realtid i form av lätta tryck från nya Taptic Engine.

Kameror

Bilder i 12 megapixlar. Video i 4K. Live Photos. Minnen som varar.

iPhone 6S, iPhone 6 Plus
iPhone 6S, iPhone 6 Plus

Världens populäraste kamera har blivit ännu mer avancerad. iSight-kameran med 12 megapixlar tar skarpa, detaljrika bilder. Den filmar i 4K, med upp till fyra gånger så hög upplösning som video i 1080p HD. iPhone 6s tar också selfies i klass med självporträtt tack vare den nya FaceTime HD-kameran med 5 megapixlar. Och den har den nya Live Photo-funktionen som är ett helt nytt sätt att återuppleva dina bästa minnen. Den fångar ögonblicket precis innan och efter din bild och sätter i gång rörelsen med bara en fingertryckning.

Teknik

A9. Det mest avancerade chippet hittills i en smartphone.

iPhone 6S, iPhone 6 Plus
iPhone 6S, iPhone 6 Plus

iPhone 6s drivs av ett specialutformat 64-bitars A9-chip. Det ger prestanda som tidigare bara fanns i stationära datorer. Du får upp till 70 procent snabbare processorprestanda och upp till 90 procent snabbare grafik i alla grafikintensiva spel och appar.

Design

Banbrytande design. Når nu ännu längre.

iPhone 6S, iPhone 6 Plus
iPhone 6S, iPhone 6 Plus

Innovation är inte alltid synlig för blotta ögat, men om du tittar lite närmare på iPhone 6s märker du att den har förbättrats från grunden. Höljet är nu gjort av en ny aluminiumlegering i 7000-serien – samma typ som används inom rymdindustrin. Skärmglaset är det starkaste och tåligaste glas som används i någon smartphone. Och den nya finishen rosa guld gör nu rymdgrått, silver och guld sällskap.

Touch IDAvancerad säkerhet. Din fingertopp.

iPhone 6S, iPhone 6 Plus
iPhone 6S, iPhone 6 Plus

Med hjälp av en avancerad fingeravtrycksläsare, som nu är snabbare och bättre än någonsin, gör Touch ID det enkelt och säkert att låsa upp telefonen.

Trådlöst

4G LTE och wifi. Snabbare och snabbare.

iPhone 6S, iPhone 6 Plus
iPhone 6S, iPhone 6 Plus

iPhone 6s har 4G LTE Advanced med upp till dubbelt så höga hastigheter som förra generationen.* Den har stöd för fler LTE‑band än någon annan smartphone. Och när du är ansluten till wifi kan du göra sådant som att surfa och hämta appar upp till dubbelt så snabbt som förut.

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.