iPhone 6s skärmbyte

499.00 kr

Behöver du Laga iPhone 6s LG skärm? Den här reparationen är lämplig om du har Apple iPhone 6s med en trasig LCD/glasskärm. Vi har alla reservdelar på lager och kan snabbt hjälpa dig. När glaset på iPhone 6s har spruckit måste både LCD-skärm och digitizern (det som ger touch) bytas på grund av att LCD-skärmen är fastlimmad med glaset och går i dagsläget inte att separera. Vi fäster den nya displayen med ny dubbelhäftande tejp för att telefonen ska kunna fortsätta vara vattentät. Vi garanterar dock ej vattentätheten! Vi byter helt enkelt ut din trasiga skärm mot en ny. Vi har lång erfarenhet av att reparera Apple skadade telefoner och kan därför garantera att din iPhone sju kommer att fungera perfekt efter reparationen. Vad skiljer Apple original- mot LG skärm? läs mer…

Färg * Pris
SVART 499.00 kr
VIT 499.00 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 21837 Kategori: Etikett:

iPhone 6s skärmbyte

På iPhones från och med (2015) till Exempel iPhone 6s så finns det lim mellan Lcd och Baksidan. limmet runt LCDn fungera som en packning, för att hålla ut vätska och damm istället för att hålla skärmen på plats. När man ska byta skärm på dessa modeller så förstörs limmet mellan LCDn och baksidan för att bibehålla samma funktion som den har så måste man byta ut limmet. Vi på LagaiPhone.se byter ut limmet Original på din iPhone till ett nytt så att den kan vara damm säker igen.

iPhone 6S skärmbyte (LCD Original)

iPhone 6s glasbyte

Laga iPhone 6s redan idag! Byt trasig iPhone 6s skärm och krossad glas. Laga din iPhone 6s snabbt utan att behöva boka tid !

Har du en trasig Apple iPhone 6s skärm? Då kan vi reparera din iPhone 6s inom 60 min. Vi byter ut ditt trasiga iPhone 6s skärm och glas. Var säker på att din iPhone 6s reparation alltid får kvalitetsdelar när du väljer att reparera / laga din iPhone hos LagaiPhone.se.

Hos oss kan du utföra alltifrån iPhone 6s Skärmbyte, byte av strömknapp, batteribyte, kamerabyte och hemknapp till de mest avancerade lödningarna. Du är välkommen att besöka vår fysiska verkstad i Göteborg (Engelbrektsgatan 34B) för att reparera din iPhone 6s eller att skicka in din iPhone med post inom Sverige. Välkommen in för en snabb iPhone6s service, skärm byte inom 45 minuter i vår butik i Engelbrektsgatan 34B, i Göteborg.

Byta glas iPhone 6s Göteborg

– iphone 6s LCD skärmbyte, iphone 6s reparation, laga iphone reparation 6s  med originaldelar i Göteborg!

Färg *

SVART, VIT

Du gillar kanske också…

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.