iPhone 8, 8 Plus och X / XR byte av trådlös laddning

799.00 kr999.00 kr

Har du fått Problem med att iPhone X / XR batteriet inte laddas ordentligt genom trådlös laddning eller inte alls? Hittar inte din iPhone din trådlösa laddningsplatta?  Oftast beror felet på att den trådlösa laddnings spolen är trasig. Våra tekniker är certifierade med flera års erfarenhet av reparationer av iPhone reparationer. Vi på LagaiPhone.se använder endast originalreservdelar. Ni kan även skicka in er telefon via posten vid beställningar via hemsidan.

Modell* Pris
iPhone XR 999.00 kr
iPhone X 999.00 kr
iPhone 8 Plus 799.00 kr
iPhone 8 799.00 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 21683 Kategorier: , Etikett:

iPhone 8, 8 Plus och X byte av trådlös laddning

Har ni fått ett Problem med den iPhone X trådlösa laddningen? Känner inte din iPhone igen din trådlösa laddare? Eller är det så att ni har en sprucken baksida och att trådlös laddning har slutat fungera efter olyckan? Då är det oftast ett fel på laddningsplattan i telefonen.
Vid byte av trådlös laddning så åtgärdas de felen som har uppstått med trådlös laddning. Om du börja märka några fel på hur din iPhone laddas trådlöst då är det bäst att kontakta oss, då detta kan leda till försämrat batteri i framtiden. Vi har drop-in i butiken så ni alltid kan laga er telefon hos oss snabbt och säkert.

Våra tekniker som utför reparationen är certifierade med flera års erfarenhet av iPhone iPhone reparationer. Hos oss använder endast vi oss utav originalreservdelar. Ni kan alltid Skicka in er iPhone 8, 8 Plus och X till oss för byte av laddkontakt.
Har ni inte tillgång till vår butik? Då kan ni posta din iPhone till oss så lagar vi den och skickar tillbaka den till dig.

– Byta trådlös laddningsplatta på din iPhone XR.
Skicka in den:
Kontakta oss så ordnar vi frakt av din iPhone iPhone 8, 8 Plus och X. Skicka din iPhone iPhone 8, 8 Plus och X till oss så returnerar vi den till dig så snabbt som möjligt.

skicka in den med post om du bor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Umeå och andra städer.

Modell*

iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.