Laga Mobil i Avenyn Göteborg

Segt batteri eller trasig skärm? Kom in i butik så hjälper vi dig! Det går snabbt och effektivt. Har du en mobil enhet som fallit i vattnet och slutade fungera! eller en enhet som gått sönder när den föll i marken?

Laga mobilen i centrum nära Avenyn? Välkommen till Laga mobilen i Avenyn. Här erbjuder vi skärmbyte & övriga reparationer till bra priser och Originaldelar.

Välj vilken mobil eller surfplatta du vill laga?

Laga mobil i Göteborg har en verkstad i Avenyn som du kan besöka för att få din trasiga iPhone, iPad, dator eller annan enhet reparerad. Alltid till bra pris och med snabb service!

Nöj dig inte med en skaderapport som säger att det inte går att reparera din enhet.

Vår affärsidé är att ge bästa möjliga service & laga mobil Göteborg till kvalitetsdelar än våra konkurrenter. Vi är en av Göteborg ledande mobilreparatörer och tillhandahåller reparationer på mobiltelefoner från de flesta varumärken, så som Apple iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia och Huawei mobil.

Laga mobil i Göteborg till bra pris!

Har du en trasig iPhone mobil eller iPad surfplatta? Vi lagar din iPhone skärm, byter batteri eller fixar den service som din enhet behöver. Klicka på din modell nedan och välj sedan typen av reparation som din mobil behöver så kan du se priserna på våra mobilreparationer.

Har du betalat pengar för felsökning men problemet har inte åtgärdats i din enhet? Laga din iPhone, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Motorola, Huawei & OnePlus telefon! Vi finns i Göteborg men tar gärna emot din telefon via posten och skickar därefter tillbaka den till dig!

Laga mobilen själv?

När garantin är slut på mobilen – eller om du har haft otur och orsakat skadan själv – kan reparationen kosta åtskilliga hundralappar utöver reservdelarna. Vilka avancerade kunskaper och verktyg är det då som krävs för att byta denna känsliga komponent i mobilen?

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon?
Hos oss behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone & iPad reparation. Vi har dessutom bra lägen på våra butik, vilket gör det lätt för dig att hitta oss nära Avenyn.

Laga mobil borås? Laga din mobil idag!

adress-1Besöksadress:

Engelbrektsgatan 34B , Kungsportsavenyen, 411 37 Göteborg (Laga Mobil Göteborg)

Spårvagnen: 2, 3, 4, 5, 7, 10 Hållplats: Valand

Buss: 18, 19, 50, 52, 55, 753, 758, 513, 186, 601, 605, 610, Flygbussarna, Grön X Hållplats: Berzeliigatan

tidÖppettider Butik

Mån-Fre: 10:00 – 18:00
Lördag:   11:00 – 17:00
Söndag:  Stängt

laga fuktskadad mobil, laga mobil frölunda torg, laga din mobil, laga repor display mobil, laga mobil örebro, laga mobil malmö, laga mobil stockholm, laga mobil umeå, laga mobilskärm billigt

Check our bestsellers!