Samsung Galaxy Note8 Do bigger things!

Samsung Galaxy Note8

Kommunicera på ett helt nytt sätt. Med Galaxy Note8 i din hand kan du tänka stort. Den omslutande Infinity-skärmen ger en gränslös upplevelse.

Större skärm betyder mer utrymme för dig att få mer gjort. Tänk stort med den gränslösa skärmen på 6,3″ på Galaxy Note8. Det är den största skärmen någonsin för en Note-mobil som enkelt får plats i din hand.
Infinity-skärm: en edge-to-edge skärm i glas med minimala kanter Skärmstorleken mäts diagonalt och är 6,3″ som en rektangel. Skärmstorleken är 6,2″ om man tar hänsyn till de rundade hörnen.

galaxy note8 acc

KAMERA:
Skärpt fokus i alla lägen, Dual kamera med två separata fotodioder, Optisk zoom, Dual Pixel Sensor, Ljuskänsligt objektiv

Ta skarpa bilder även i mörker eller när du har svårt att hålla mobilen stadigt. Med Dual Kamera har Galaxy Note8 både en vidvinkelkamera med fantastiska fotomöjligheter i sämre ljusförhållanden, samt en kamera med teleobjektiv med 2x optisk zoom så att du både kan ta skarpa närbilder och foton på längre avstånd. Båda kamerorna har optisk bildstabilisering som gör att du kan ta stadiga foton även när du zoomat in.

 

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.