Samsung Galaxy S7, S7 edge

Rethink what a phone can do!

galaxy-s7_overview_kv_l

Vi skapar nya möjligheter för hur du delar dina upplevelser och minnen. Detta gör vi genom tänja på gränserna för vad en smartphone klarar av. Samsung S7 skärmbyte

galaxy-s7_overview_cando_phone_l

Galaxy S7
Vi har gjort innovativa framsteg och brutit ned barriärer. Vi lanserar nu funktioner som aldrig har funnits i smartphones tidigare men som vi snart inte kommer kunna vara utan. Galaxy S7 och S7 edge.

S7, S7 edge lagaiphone.se

Design
Galaxy S7 och S7 edge har avancerade funktioner i en smidig och elegant design. De är helt enkelt vackra att se på och ett nöje att använda.

galaxy-s7_overview_step2_edge galaxy-s7_overview_step2_edge (1)

Du kommer kunna ta skarpa foton även vid sämre ljusförhållanden. Oavsett om det handlar om att göra trick på en skateboard eller att blåsa ut ljusen på en födelsedagstårta blir foton som tas med Galaxy S7 och S7 edge skarpa, tydliga och livfulla.

Hårdvara
Galaxy S7 och S7 edge fungerar smidigt och snabbt med sina snabba processorer. Du kan tryggt hantera alla data du lägger på microSD-kortet. Även med ett större batteri går laddningen fort.

galaxy-s7_overview_hardware_l

Vatten och damm tålig
Med en kombination av kraftfulla material har vi utvecklat ett enkelt men otroligt effektivt sätt att försegla de inre komponenterna helt och samtidigt hålla USB-portarna och hörlursuttagen öppna. Du behöver inte fippla med extra lock eller höljen.

galaxy-s7_overview_water_l

Edge-funktioner
Vi arbetar ständigt efter att göra ditt liv enklare. Att hjälpa dig att göra saker snabbare. Vi hittar nya sätt för dig att få vad du vill ha med en tryckning och en blick. Och dessa genvägar leder dig överallt.

galaxy-s7_overview_short_phone

Samsung KNOX. Samsungs särskilda säkerhetslösning ger skydd dygnet runt mot hackare och skadliga program och uppdateras regelbundet. KNOX-aktiverade program ökar säkerheten. Känslig data isoleras och krypteras säkert.

galaxy-s7_overview_sub2

Smart Switch. Våra smartphones skulle inte vara så intressanta utan de foton, filer och data de innehåller. Överför allt du behöver från din gamla telefon till Galaxy S7 eller S7 edge med Samsung Smart Switch. Det är otroligt lätt.
*Tjänsternas tillgänglighet varierar på olika enheter. En USB-kontakt följer med i förpackningen.

källor:

 samsung logo

 

 

 

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.