Sony Xperia X / XA / Performance

Xperia™ X

Sony Xperia X / XA / Performance
Sony Xperia X / XA / Performance

Mästerverket

Högpresterande smartphone med högkvalitativ kamera som förutser nästa rörelse.

Kameran i Xperia X Performance.

Xperia X Performance ståtar med vår nya flaggskeppskamera, vår smartaste och snabbaste hittills. Du får tydligare bilder i de tuffaste situationerna med snabbare svarstid, intelligentare fokus och en ny, snabbomställande slutarhastighet.

Nästa steg i fokus.

Det förutsägande hybridautofokuset i Xperia X Performance är baserat på Sonys kamerateknik och är en expert på rörelser. Du väljer motiv att fokusera på och kameran spårar det automatiskt medan det rör på sig. Fokuset hålls tydligt och ditt motiv håller sig skarpt. Din smartphone kan alltså förutse vart motivet är på väg, även om du inte kan det.

Fånga det i en blinkning.

Kameran på 23 MP för de snabbaste tillfällena.

Vår snabbaste kamera hittills går från vänteläge till att ta bilden på mindre än 0,6 sekunder. Fånga de mest spontana stunderna med en snabb start, blixtsnabbt hybridautofokus och en snabbare bildhantering.

13 MP selfiekamera för svag belysning.

Tvåsiffriga megapixlar och Sonys erkända sensor för dåliga ljusförhållanden – vi har tagit specifikationerna som andra smartphones har i huvudkameror och satt dem i den främre. Eftersom du förtjänar skarpare selfies.

Designen av Xperia X Performance.

Sofistikerad touch.

Bara du håller i Xperia X Performance så känner du att den är utöver det vanliga – med sin välvda display och skarvlösa baksida i metall. Välj grafitsvart eller vitt för en exklusiv hårfin finish. Eller välj en elegant i limeguld eller roséguld.

Som skräddarsytt för dig.

Utformad för att passa lika bekvämt i handen som i livet.

Xperia X Performance är utformad för att passa ditt liv och din smak perfekt. Den senaste uppdateringen av vår klassiska form är lika slående i sin enkelhet som alltid och den är som gjord för ett bekvämare grepp med sina välvda hörn och sin storlek på 5 tum. Användargränssnittets utseende och responsförmåga har också uppdaterats för att vara i bättre samklang med dig.

Prestandan i Xperia X Performance.

Höga poäng för kraft.

Xperia X Performance är utrustad med en supersnabb Snapdragon 820-processor, har Cat91-anslutningshastigheter och tar dig till en ny nivå med högre prestanda som aldrig sviker.

Strömning i snabbfilen.

Oavbruten underhållning med den snabbaste anslutningen.

Oavsett om det handlar om att strömma komedier på Netflix eller hämta din favoritpoddcast så vill du inte vänta på att bli underhållen. Xperia X Performance ger dig den underhållning du känner för snabbt och levererar den smidigt – utan onödigt buffrande eller avbrott, med den senaste Snapdragon 820-processorn och en sömlös nätverksupplevelse.

källor: Xperia™ X

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.