Välkommen iPhone 7 Plus, 7

iphone7-gallery1-2016

Det här är 7, 7 Plus.
Förbeställ 9 september kl:09:01, i butik 16 september.

iPhone 7 förbättrar dramatiskt de viktigaste delarna av iPhone-upplevelsen. Den har helt nya avancerade kamerasystem. Den har den bästa prestandan och batteritiden någonsin på en iPhone. Den har imponerande stereohögtalare, och den klaraste och mest färgrika iPhone-skärmen vi gjort. Den tål stänk och vatten.1 Och den ser precis lika mäktig ut som den är.

Det här är iPhone 7, 7 plus.

laga iphone göteborg compare-iphone-7plus-201609

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gör sig bra.
I vått och torrt.
Nya finishar i svart och gagatsvart, Tål stänk och vatten1, Ny hemknapp.

iPhone 7 lyfter innovation och precision till en ny nivå. Den gagatsvarta finishen liknar inte något vi skapat tidigare. Höljet tål stänk och vatten.1 Hemknappen har byggts om. Och tack vare den nya unibody-designen med slät yta känns iPhone 7 lika fantastisk som den ser ut.

Välkommen iPhone 7 Plus, 7

Två storlekar. Fem finishar.
iPhone 7 och iPhone 7 Plus finns i två nya svarta finishar: en matt och en djup, högglansig gagatsvart. Båda modellerna är gjorda av otroligt starkt aluminium ur 7000-serien och finns även i finisharna silver, guld och rosa guld.

Välkommen iPhone 7 Plus, 7

24 karat svart.

Modellen i svart med djup, matt finish är tillverkad av kulblästrat aluminium. Den andra, gagatsvarta och högglansiga finishen, fick vi fram genom en ny bedrift i ingenjörskonsten – en oerhört precis anodiserings- och poleringsprocess i nio steg. Resultatet är en svärta så ren och homogen att du inte kan se var aluminiumlegeringen slutar och glasytan börjar. Riktigt svart är det nya svarta, med andra ord.

Välkommen iPhone 7 Plus, 7

Gjord för att tåla vatten.

iPhone 7 har ett helt omarbetat hölje och är den allra första iPhone-modellen som tål vatten.1 Så nu har du bättre skydd än någonsin mot spill, stänk och damm.

En helt ny hemknapp.

Hemknappen på iPhone 7 är en solid knapp som designats för att vara tålig, snabb och tryckkänslig. Tillsammans med en ny Taptic Engine ser den till att du får exakt, taktil återkoppling när du trycker. Och den går till och med att anpassa. Välkommen hem.

Touch ID

Med hjälp av en avancerad fingeravtrycksläsare, som nu är snabbare än någonsin, gör Touch ID det enkelt och säkert att låsa upp din iPhone.

iPhone 7–kameran, Fokus på en helt ny kamera.

12 MP kamera, Optisk bildstabilisering, 7 MP FaceTime HD-kamera, True Tone-blixt med Quad-LED

iPhone är den populäraste kameran i världen. Nu har vi förbättrat den omtyckta kameran ännu mer. Den har optisk bildstabilisering, bländare på ƒ/1,8 och ett objektiv med sex element. Resultatet är ännu bättre bilder och filmer, även i svagt ljus. Och tack vare nya avancerade funktioner som att ta bilder med stort färgomfång, blir dina bilder och Live Photos mer levande än någonsin.

Optisk bildstabilisering

iPhone 7 har optisk bildstabilisering som minskar oskärpa vid skakningar och rörelser. En sensor hjälper objektivet att motarbeta även väldigt små rörelser, vilket betyder att du kan använda upp till tre gånger så lång exponeringstid som på iPhone 6s.

Bländare på ƒ/1,8

En större bländare släpper igenom upp till 50 procent mer ljus till kamerasensorn jämfört med iPhone 6s – ännu ett skäl till att kameran tar så bra bilder i dåligt ljus. I kombination med objektivet med sex element innebär det att kameran tar klarare och mer detaljerade bilder.

True Tone-blixt med Quad-LED

Fyra smarta led-blixtar lyser 50 procent starkare än på iPhone 6s. Blixten justeras efter färgtemperaturen i det omgivande ljuset, så att du får skarpare och ljusare bilder.

Nu blir dina filmer precis som på bio:

Med iPhone 7 får du betydligt bättre resultat när du filmar i svagt ljus, tack vare den optiska bildstabiliseringen och en ny bländare på ƒ/1,8. Och med 12 MP-kameran kan du filma högupplöst video i 4K. Så du kan göra episka filmer av episka ögonblick, även när det är lite mörkare.

Optisk bildstabilisering:

Den optiska bildstabiliseringen minskar rörelseoskärpa vid längre exponeringstider. Bländaren på ƒ/1,8 hjälper dig dessutom att spela in ännu bättre video i svagt ljus.

Video i 4K:

Med iPhone 7 kan du filma i 4K-upplösning, med över 8 miljoner pixlar. Sedan kan du finputsa filmen i iMovie och dela den direkt.

Slowmotion:

Låt de bästa ögonblicken vara ännu längre. iPhone 7 stöder slowmotion i 1080p och 720p HD.

Timelapse-video:

Spela in material vid dynamiskt valda intervall och skapa timelapse-filmer som du snabbt och enkelt kan dela.

Ny framkamera på 7 MP. Din selfie kommer gilla dig:

FaceTime HD-kameran har inte bara högre upplösning utan fångar även ett stort färgomfång. Så nu kan du ta skarpare och mer levande selfies. Oroar du dig över belysningen? Retina Flash matchar det omgivande ljuset så att alla hudtoner ser naturliga ut. Alla kommer gilla det.

Mer intelligens bakom kameran. Smartare ISP:

Vad är det som gör kameran i iPhone 7 så avancerad? Den har en förbättrad Apple-designad bildsignalprocessor som är inbyggd i A10 Fusion-chippet. När du fotar eller filmar hanterar bildsignalprocessorn över 100 miljarder åtgärder och använder till och med maskininlärning för att dina bilder ska bli fantastiska. Den har även andra förbättringar, som snabbare fokus samt bättre lokal tonmappning och vitbalans.

Bilder för iOS. Alla dina minnen i fokus:

Upplev dina bilder på ett helt nytt sätt. Appen Bilder innehåller verktyg som hjälper dig att hitta, dela och redigera foton på helt nya sätt. Och funktionen Minnen använder avancerad sökteknik för att sortera dina bilder i album och skapa filmer, så att du slipper göra det själv.

iPhone 7 Plus-kameran

Två kameror. Ett konstverk, 12 MP kameror med vidvinkel- och teleobjektiv, 2× optisk zoom, upp till 10× digital zoom.

iPhone 7 Plus har inte bara en helt ny kamera – den har två. 12 MP-kameran med vidvinkelobjektiv, samma som i iPhone 7, jobbar sida vid sida med 12 MP-kameran med teleobjektiv som kommer ännu närmare motivet. Det gör att du får bättre zoom även på långt avstånd. Och med den nya effekten för skärpedjup (kommer snart) blir alla porträttbilder snyggare än någonsin. Det här är nog världens bästa fototillfälle.

Zooma in framtiden:

iPhone 7 Plus har ett system med två kameror och banbrytande teknik i bildsignalprocessorn (ISP) som gör att du kan ta knivskarpa närbilder och filma med 2× optisk zoom. Och du kan komma ännu närmare ditt motiv, tack vare den förbättrade digitala zoomen på upp till 10× för bilder och 6× för video.

Retina HD-skärm:

Nästan allt du gör på din iPhone väcks till liv på skärmen. Det är där du tittar på bilder, meddelanden och massor av andra saker varje dag. iPhone 7-skärmen stöder samma färgomfång som används inom filmbranschen. Så allt du tittar på ser märkbart klarare och mer levande ut. Det gör dagen lite ljusare, helt enkelt.

Välkommen iPhone 7 Plus, 7

Fler färger. Precis som i verkligheten:

Tack vare det stora färgomfånget kan Retina HD-skärmen visa färger av biokvalitet. Den har också bäst färghantering av alla smartphones på marknaden. Fler färgnyanser kan användas i bilder, så allt du ser på skärmen ser mer naturtroget ut. Oavsett om du bläddrar bland bilder på jakt efter den perfekta outfiten, eller tittar på Live Photos från semestern i tropikerna, ser färgerna ut som i verkligheten.

iPhone 7:
4,7 tum Retina HD-skärm med stort färgomfång och 3D Touch 1334 × 750 upplösning.

iPhone 7 Plus:
5,5 tum Retina HD-skärm med stort färgomfång och 3D Touch 1920 × 1080 upplösning.
3D Touch. Nu ännu mer fingerfärdigt:

När du använder 3D Touch svarar din iPhone med diskreta tryck. Så inte nog med att du ser vad som händer på skärmen – du känner det också. Den nya Retina HD-skärmen på iPhone 7 integrerar 3D Touch överallt i iOS. Nu kan du använda Meddelanden, Kalender, Mail och andra appar på ett kraftfullare och snabbare sätt.

iPhone 7 drivs av det snabbaste chippet någonsin i en smartphone. Det är inte bara snabbare än i alla tidigare iPhone-modeller, det är dessutom effektivare. Det beror på att A10 Fusion-chippet har en ny arkitektur som automatiskt ökar processorkraften när det behövs, och sparar på batteriet vid mindre krävande uppgifter. Och med den bästa batteritiden någonsin på en iPhone, kan du göra saker dubbelt så snabbt som på iPhone 6, samtidigt som batteriet räcker längre mellan laddningarna.

Både snabbare och mer effektivt:

A10 Fusion-chippet har en helt ny design med fyra kärnor – två högpresterande kärnor och två energieffektiva kärnor. De högpresterande kärnorna arbetar upp till dubbelt så snabbt som iPhone 6, medan de energieffektiva klarar sig på en femtedel så mycket ström som de högpresterande. Det betyder att du alltid får bästa möjliga prestanda och effektivitet, när du behöver det som mest.

Längsta batteritiden någonsin på en iPhone:

Tack vare A10 Fusion-chippet räcker batteriet längre mellan laddningarna. På iPhone 7 får du upp till två timmar längre batteritid och på iPhone 7 Plus får du en timme mer än på föregående modell.

Processorhastighet:

iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6, Upp till 2× snabbare än iPhone 6

Grafikprestanda:

iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6, Upp till 3× snabbare än iPhone 6

Dubbelt så mycket minne. Nu upp till 256 GB:

iPhone 7 har dubbla kapaciteten på alla modeller jämfört med iPhone 6s – 32 GB, 128 GB och 256 GB. Så samla på dig mängder av appar, eller en massa filmer. iPhone klarar av det. Bokstavligt talat.

Ljud, Nu i stereo:

För första gången har iPhone utrustats med stereohögtalare. De ger dubbelt så hög volym som på iPhone 6s och större dynamiskt omfång. Så oavsett om du lyssnar på musik, tittar på videor eller ringer högtalarsamtal på din iPhone 7, kan du skruva upp volymen. Vrålhögt.

EarPods. Med Lightning-kontakt:

iPhone 7 levereras med EarPods-hörlurar med Lightning-kontakt. Om du hellre vill använda dina gamla hörlurar kan du ansluta dem med 3,5 mm-adaptern som också följer med.

Det här är Apple AirPods:

MMEF2

Nya AirPods ger en makalös lyssnarupplevelse. De trådlösa hörlurarna rymmer mängder av banbrytande teknik i ett pyttelitet format och kombinerar kristallklart ljud med en ny känsla av frihet.

Trådlöst. Bekymmerslöst. Smått fantastiskt:

När du plockar upp dem, är de redo att användas på alla dina enheter. När du sätter dem i örat, ansluter de direkt. När du pratar, hörs din röst klart och tydligt. Det här är nya AirPods. Enkelhet och teknik i skön förening. Resultatet är ganska fantastiskt.

Kristallklara samtal via wifi:

iPhone 7 stöder wifi-samtal av hög kvalitet på fler platser där du saknar mobiltäckning.5

Svara på samtal från Facebook Messenger och andra appar:

Oavsett var det ringer kan du ta det som ett vanligt samtal på iPhone 7. Du kan dessutom komma åt dina kontakter och parkera samtal.

 

 

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.