Macbook felsökning / fuktskadade Mac dator

499 kr999 kr

Har du en trasig Macbook Air / Pro / iMac / mini, men vet inte vad som är felet? Lämnar din Mac dator till oss så gör vi en undersökning. Efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att utföra reparationen. Vill du sedan inte reparera din enhet så behöver du bara betala frakten tillbaka hem till dig om skickar du med posten till oss.

 • Standard felsökning: 1-3 arbetsdagar
 • Express felsökning: 4-5 timmar
 • Fuktskada felsökning: 2-5 arbetsdagar

Du kan ta med dig till Göteborgs butik eller skicka det till oss.

Macbook felsökning Priser (Ingår offert för försäkringsbolag)

Väljer tjänsten Pris
Standard Felsökning 499 kr
Express Felsökning 999 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 369723 Kategori:

Macbook service Göteborg

iMac / Macbook pro / mini felsökningMed en felsökning tar vi emot er enhet och gör en felsökning på din iMac / Macbook Air / Pro (fuktskada, vattenskada). När du lämnar in din Dator säkerställer vi alltid genom en fullständig diagnos att det inte finns några dolda fel oavsett hur uppenbar skadan är. Sedan får du ett kostnadsförslag som du godkänner innan vi sätter igång.

Mac reparation Göteborg

Vi reparerar Mac datorer (iMac, Macbook Pro, Macbook Air) i Göteborg och angränsande städer omkring 120 km som Borås, Varberg, Kungälv, Kungsbacka & Stenungsund. Vi kan optimerar din iMac så att den fungerar lika bra som när den var ny. Vi erbjuder en omfattande Mac Data Recovery Service. Har datorn slutat fungera, eller låter den konstigt? Vi felsöker den gärna!

Laga Vattenskadad macbook

Först utför vi en grundlig diagnos för att fastställa orsaken till problemen. Fuktskador kan komma från en vätska som kommer in i din Mac eller från fuktigt väder. Vätska kommer in i Macbook genom att någon spiller över tangentbordet eller någon av öppningarna längs sidorna och baksidan av Mac.

vattenskadad macbook
Vattenskadad macbook reparation

Mac Studio fläktljud
Vad innebär en Mac felsökning? En felsökning innebär att du undersöker varför bärbar datorn inte beter sig som den ska. Det kan exempelvis handla om att kontrollera varför den inte hittar wifi eller nätverkssignal, varför MacOS inte startar, Varför USB-C  inte fungerar eller varför du inte får någon kontakt med musplattan.

(Under felsökning tiden har vi ingen garanti.)

MacBook / Mac Vanliga frågor

Vi har drop-in i butik. Du är varmt välkommen när det passar dig bäst. Våra öppettider hittar du här.
Vi behöver en felbeskrivning och kontaktuppgifter vi behöver innan enheten läggs i vår servicekö.
Vid inlämning genomsöker vi din Macbook noggrant och utför en fullständig diagnostisering. Denna hanteringsavgift kostar från 399 kr och ger dig ett kostnadsförslag på reperationsalternativ.

För mjukvaruproblem kommer vi att reparera den utan att kontakta kunden om kostnaden för reparation är under 999 kr.

Vätskeskadad Macbook?

Vad ska du göra om min macbook är vattenskadad?
Om du spillt vätska på Macbook datorn är det bäst att stänga av den omedelbart och koppla bort strömförsörjningen. Försök ta bort vätska med en torr trasa eller pappershandduk och låt den torka med locket öppet. Så snart som möjligt bör du lämna din MacBook till oss. Vi kan förhindra att komponenter ärjar och skadas.

Reparerar ni fuktskadade Mac dator?
Vi reparerar alla typer av fuktskador på Macbook. Vi reparerar även fuktskadade Macbook moderkort även om du har fått besked från Apple auktoriserad verkstad att moderkortet behöver bytas ut.

Vad ska du inte göra om vätskeskadad macbook?
– Starta inte Macbook datorn även efter att du tror den torkat.
– Anslut inte ladd-kabeln till Macbook datorn.

Vätskeskadad Macbook reparation
Vätskeskadad Macbook reparation

Vad ska jag göra om min Macbook visar ett frågetecken?

Om din iMac / Macbook fel inte hittas bland våra övriga reparationer eller om flera fel har uppstått på Macbook så är denna felsökning ett bra alternativ. Efter felsökningen återkommer vi med en offert samt pris för att utföra reparationen. Därefter kan ni välja att få enheten reparerad för det angivna priset eller neka priset och få enheten återsänd utan tillkommande kostnad.

Varför kan användardata gå förlorade på en Mac-dator? Det finns flera anledningar till att förlora användardata på en Mac-enhet:
 • Hårdvaruproblem: Problem som hårddisk, SSD, Power IC problem eller skador på grund av vätska.
 • Programvaruproblem: Detta kan vara virus, skadlig programvara, hacking, spionprogram, prioriterad programvara, buggyuppdateringar som skadar filsystemet.
 • Mänskligt fel: Som att av misstag radera filer, formatera hårddisken, installera om operativsystemet (OS) utan en säkerhetskopia av användardata först.

Macbook Air reparation

Vi hjälper dig i kontakten med ditt försäkringsbolag och ger dig ett kostnadsförslag. Du betalar förhoppningsvis inte mer än självrisken för din hemförsäkring när olyckan varit framme. Kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

Macbook Pro avancerad felsökning
Macbook Air service & reparation nära Avenyn Göteborg

Macbook Pro reparation & Service i Göteborg

Du lämnar enkelt in din produkt i LagaiPhone.SE i Göteborg. Våra tekniker meddelar dig hur lång tid ditt ärende förväntas ta men i de flesta fall löser vi även svåra reparationer inom 2-3 arbetsdagar.

Vi hjälper dig även att flytta över din viktiga information från din trasiga telefon till din nya. Fråga personalen efter hjälp med överföring av bilder, kontakter och information.

Q. Min MacBook Pro startar inte längre, skärmen kommer igång med den startar inte upp?

A. Det är ett vanligt fel att den får ett fel på uppstartsdisken som gör att den inte kan starta (även flash-baserade diskar), speciellt om man precis gjorde en OSX-uppgradering. Det man behöver göra är att installera om OSX. Skulle problemet kvarstå så kan det också bero på att startupdisken är trasig och behöver bytas ut. I vilket fall som helst så kan du lämna in den till oss så ser vi till att åtgärda felet.

Q. Har din macbook datorn slutat fungera, eller låter den konstigt? Vi felsöker den gärna.

A. Vi utför alla typer av iMac / Mac mini / Macbook pro reparation och service. Vi lagar din iMac, Macbook, Mac mini, Mac pro inom 3 timme. (Express service)

Macbook fuktskada reparation

Macbook Air reparation Göteborg
Macbook fuktskada reparation Göteborg

 

Mac reparation i Göteborg

Välkommen att besöka Avenyn Göteborg butiken eller så kan du beställa online och skicka på reparation.

Macbook Air felsökning
Macbook Air felsökning & reparation

– Mac felsökning, Mac reparation, laga fuktsanering macbook pro, laga mac Göteborg, Mac datorreparation Göteborg, Mac datorservice, iMac data service, Macbook datorreparation göteborg, laga macbook air pro, datorservice Göteborg, trasig Macbook dator Göteborg, mac service Göteborg, service och Support för Apple Macintosh, MacBook Pro gratis felsökning i Göteborg, fuktskada macbook, macbook vattenskada, imac pram batteri, Byta batteri (pram) på iMac, Apple iMac Logikkort felsökning, FlexGate och LVD-skärmar Flex-kabel reparation, MACBOOK AIR A1466 2013 820-3437 F7700 backlight fuse repair, Bad wifi signal, Ingen wifi problem

Macbook Pro 16, 2019" reparation
Macbook Pro Logikkort reparation

Oavsett vilka problem din Apple Mac har, ta med eller skicka den för reparation. Våra IT-ingenjörer kan åtgärda eventuella fel i vår butik i Avenyn Göteborg. Mac Studio Max fläktvisslande och brus (högt brus), Apple Mac Studio ultra irriterande högfrekvent fläktljud

Vi felsöker din Macbook dator och skickar dig ett kostnadsförslag på reparation. SDErrorDomian error 108 on M1, M2, or T2 Macs reparation

Vikt2500 g
Väljer tjänsten

Standard Felsökning, Express Felsökning, Fuktskada / Avancerad Felsökning

 • Säker betalning
 • snabbt svar på FAQ
 • 15 års erfarenhet inom reparation
 • 100 dagars garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 14 dagar Faktura / Delbetalning
 • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.