Visar alla 4 resultat

Reparera din fairPhone Mobiltelefon snabbt och säkert.


Mer info om fairphone Mobiltelefon reparation och service

Detta är för dig som har en spräckt eller har en trasig Lcd skärm på din fairphone 2, Mobiltelefon, glaset har spruckit på din fairphone Mobiltelefon så måste man byta både LCD / skärm / display och glas / Touchen. Detta är för att dem sitter ihop och går icke att separera alltså det är halva telefonen som bytts ut.

Fairphone 4 reparation

Du får tillbaka din fairphone 4, Mobiltelefon ny efter LCD / skärmbyte. Vi lagar din fairphone -telefon till ett riktigt bra pris med hög service och kvalitet. fairphone Smartphone skärmbyte, Display, Touch, LCD, Glasbyte. fairphone Smartphone byte av Digitizer Glas LCD Touch ditt glas, Display på fairphone 4, Smartphone gått sönder? Vi på LagaiPhone.se kan reparation din fairphone Smartphone snabbt och säkert.

Fairphone 3 fuktskada reparation

Fuktskada på din fairphone 3? i ett tält eller i andra fuktiga utrymmen. Det räcker med att telefonen blir fuktig för att den ska sluta fungera, den behöver inte bli helt blöt. Problem som vanligtvis uppstår vid fuktskador på fairphone är att skärmen är svart när man försöker starta den eller att ikonerna knappt går att se.

Vi reparerar din fairphone Smartphone Snabbt, Säkert och tryggt. Vi är certifierade E-Handelare. Är ytterst noggranna i arbetet originala reservdelar. Alltid 100 dagars garanti på arbetet. Vi på LagaiPhone.se är stolta över våra låga priser och originaldelar till fairphone 2, Smartphone. Om din reparationen eller din fairphone 2, Smartphone modell inte finns med i listan till nedan går det bra att ringa oss för mer information.

OBS! Vid reparationer på vattentäta modeller kan vi ej lämna någon garanti att de är vattentäta efter reparationen.


599.00 kr799.00 kr
199.00 kr1,799.00 kr
1,499.00 kr1,699.00 kr

Reparation och reservdelar till Fairphone Hitta rätt reservdel för din Fairphone. Du kan finna olika reservdelar hos oss, vi har allt från skärm, batteri, volymknapp, baksida och mycket mer, allt för att du ska kunna reparera din Fairphone till nyskick igen.
Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.