Offert för försäkringsbolag

199 kr

Vi kommer ge ut prisuppgifter för reparationskostnader för din enhet med original delar skriven i PDF fil format så att du ge den till ditt försäkringsbolag. Du kan besöka Göteborgs butik eller bifoga bilder eller video på skadad enhet. Vi kan hjälpa dig med kostnadsförslag och offert som underlag till ditt försäkringsbolag.

(max filstorlek 256 MB)

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 989824 Kategori:

Offert för försäkringsbolaget

Vi kommer skicka ett mail med den estimerade kostnaden för reparationen i PDF format inom 1-3 arbetsdagar. Vi kan hjälpa dig med kostnadsförslag och offert som underlag till ditt försäkringsbolag.

Välj denna tjänsten och fyll i ditt namn, adress, e-postadress (Email) i kassan. Sedan välj hur ni skulle vilja betala, acceptera villkoren och klart.

Få din reparation offertförfrågan

Om ni skulle vilja veta priset för reparation via samtal eller butik, då är det kostnadsfritt. Det kostar endast om ni vill ha PDF filen.

Försäkringsskada mobiltelefon och surfplatta

Har du en trasig enhet, men vet inte vad som är felet? Lämnar din enhet till oss så gör vi en undersökning. Efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att utföra reparationen. Vill du sedan inte reparera din enhet så behöver du bara betala frakten tillbaka hem till dig om skickar du med posten till oss.

Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag

Behöver en offert till mitt försäkringsbolag?

Oftast har du en självrisk på 1200 till 1500kr hos din försäkrings varför det kan vara till en stor hjälp att ringa dom. Att reparera skärmen på en iphone 12 kostar I dagsläget 1999~3999 kr. Det är bättre då att försäkringsskada iPhone mobil.

Försäkringsoffert

Om du har skickat din enhet och Väljer du att inte reparera den får du den hemskickat och behöver bara betala för frakten (99 kr). Du kan också lämna in och hämta ut telefonen hos oss i butiken.

Försäkringsärenden

Prisförslag / skrotorder eller återvinning av Mobiltelefoner

Reparationsofferter på nätet är endast uppskattningar. För allvarliga eller inte normala skador på någon enhet. Vi måste felsöka det först.

Hur mycket kan en reparationsoffert efter en felsökning avvika? I vissa sällsynta fall kan priset vara annorlunda efter att reparationen är klar. Sådana prisskillnader / prisuppgift får inte överskridas med mer än 15 procent .(36 § konsumenttjänstlagen)

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.