Laga iPhone 11 med Originaldelar i Göteborg

Vi på LagaiPhone.se har flera års erfarenhet av iPhone 11 reparationer och service. Vi använder originala delar från Apple, vid reparation / lagning så ligger all fokus på att hjälpa dig som kund och att reparationen ska bli perfekt, som om den vore ny igen efter lagning. Laga din iPhone 11 utan att boka tid, drop in i Göteborg, Engelbrektsgatan 34B, 411 37.

iPhone 11 reparation priser

iPhone 11 skärmbyte och reparation
iPhone 11 skärmbyte och reparation

Reparationer vi utför på iPhone 11 Pro är allt från avancerad lödning till ett byte av skärm,LCD, glas, Display, Kamera, fram kamera, laddningsuttag, högtalare, samtalshögtalare, hemknapp. Med mera är vår priser bland de bästa som finns ute på marknaden, jämfört med våra konkurrenter. Få hjälp med skärmen på iPhone 11 Pro. Om skärmen inte reagerar på beröring, Om skärmen inte reagerar, kan du behöva tvinga enheten att starta om, På iPhone 11 Pro: Tryck ned volymhöjningsknappen och släpp den snabbt. Tryck och släpp sedan snabbt volymsänkningsknappen. Därefter, tryck och håll ner sidoknappen tills du ser Apple-logotypen.

iphone 11 Pro reparation
iphone 11 Pro reparation

iPhone 11 Pro Max Glasbyte i Avenyn Göteborg

Vi lagar din iPhone 11 Pro OLE skärm om du kommer in till vår butik i Avenyn Göteborg. Ni kan även skicka in eran iPhone 11 Pro Max för reparation och service då från och med vi har mottagit varan så tar det 1-2 arbetsdagar innan ni får tillbaka den. Skicka in er iPhone 11 Pro Max om ni bor i Göteborg, Uppsala, Stockholm, Ramlösa, Jönköping, Linköping, Umeå, Luleå, Malmö, Lund, Helsingborg eller någon annan stad.

iPhone 11 Pro Max Skärmbyte
iPhone 11 Pro Max Skärmbyte

Vi fixar din iPhone 11 Pro Max , om du inte vet vad som är fel på din iPhone Pro Max  till exempel att den inte startar, dåligt batteri tid, laddar inte hos oss på LagaiPhone.se så har vi kostnadsfri felundersökning där vi kollar vad som kan vara fel och sedan ger en prisförslag innan vi lagar din iPhone Pro Max. Om du inte har möjligheten att åka in till vår butik så kan du skicka den till oss, du kommer få tillbaka din iPhone Pro Max inom 1-2 arbetsdagar när du väljer gratis frakt.

iPhone 11 Pro Max Glasbyte i Avenyn Göteborg
iPhone 11 Pro Max Glasbyte i Avenyn Göteborg

Laga iPhone 11 i Göteborg, iPhone 11 Pro Max reparation i berzeliigatan, Laga iPhone 11 Pro nära Korsvägen, laga iphone 11 Pro Max skärm i Heden / Engelbrektsgatan Göteborg.