Samarbeta med oss!

Vi på LagaiPhone.se är alltid intresserade av spännande samarbeten i olika former. Nedan finner du några av våra mest förekommande typer av samarbeten. Vi tar mer än gärna emot andra tankar och idéer för att samarbetet ska bli så framgångsrikt som möjligt för båda parter. Kontakta oss om du är intresserad av att samarbete med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vad är ett samarbete?

Samarbete, ibland även kollaboration eller kooperation, är när två eller flera organismer, personer, grupper, organisationer eller länder genomför arbetsuppgifter tillsammans för gemensam nytta, till skillnad från att konkurrera för egennytta.

Har du ett företag med många mobiler eller bärbara datorer och behöver reparera ofta?

Vi kan hjälpa dig. Registrera ditt företag nu direkt här på webben eller kom in i butik så lägger vi upp er. Vi till dig så fort kreditupplysning är färdig och ni kan börja handla och laga mobiler och datorer på faktura.

Driver du en reparationsbutik och behöver hjälp ibland?

Vi kan hjälpa dig. Du kan skicka oss de reparationer du inte har tid med eller inte vill reparera. Vi ser till att ha ett win-win-samarbete för båda företagen. Kontakta oss idag.

Är du en mycket duktig mobiltjänsttekniker med många års erfarenhet och söker jobb?

Välkommen att skicka ditt CV till oss, läs mer här…

Är du bloggare eller influencer?

Om du driver en blogg / forum / hemsida / Facebook-sida eller Instagramprofil som du tror matchar med vårt varumärke så hör vi gärna från dig och kommer gemensamt fram till ett passande samarbete. Vi ser sedan över din förfrågan och återkommer. Du kan skicka oss en länk till din webbplats/sida.
Vänligen notera: På grund av det höga antalet sökande kan vi endast svara de personer som vi väljer att samarbeta med.

Hitta LagaiPhone.se Göteborg butik
  • Engelbrektsgatan 34B, Avenyn, 411 37 Göteborg.
  • Spårvagnen: 2, 3, 4, 5, 7, 10 Hållplats: Valand.
  • Buss: 18, 19, 50, 52, 55, 753, 758, 513, 186, 601, 605, 610, Grön X Hållplats: Berzeliigatan.
Butik öppettider
  • Mån-Fre: 10:00 – 18:00
  • Lördag: 11:00 – 17:00
  • Söndag: Stängt