Samsung Galaxy fuktskada service

499.00 kr

Har din Samsung Galaxy kommit i kontakt med vatten? Galaxy mobil fuktskador kan visa sig på många olika sätt. I vissa fall kan hela telefonen sluta fungera, i andra fall kan knappar eller vissa funktioner bli defekta. Vi har utrustning och verktyg för att behandla fuktskador och gör vårt bästa för att få rätt på stora som små skador. I vissa fall går det inte att reparera en fuktskada.

Priset täcker endast diagnos och torkning och en rengöring av telefonens insida med hjälp av våra ultraljudstvättar. Om det även visar sig att någon komponent är skadad kontaktar vi dig och informerar dig om pris.

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Samsung-Galaxy Fuktskador

Samsung Galaxy fuktskada reparation och service.

Att reparera en Samsung Galaxy vattenskadad mobil är fullt möjligt, men ibland kan det vara väldigt kostsamt och komplicerat, speciellt med tanke på att man inte alltid kan upptäcka alla skador vid reparationstillfället.

Kan ni laga en fuktskadad Samsung Galaxy mobil? Oavsett hur vattenskadan har uppkommit, är chansen att vi kan reparera din Samsung mobil åt dig god! Du kan glädja dig med att du är inte den första som behöver laga sin Galaxy mobil efter att den varit på äventyr i toaletten, tvättmaskinen eller i annat våtutrymme.

Hur går en Samsung Galaxy fuktsanering till?

  1. Vi plockar isär Samsung Galaxy och monterar ner iPhone telefonen, så att moderkortet ligger löst.
  2.  Borsta modekortetet med 99.99% isopropanol och borsta över hela moderkortet, för att bli av med eventuella oxider och rester som vattnet har lämnat
  3.  Kör Samsung Galaxy moderkortet i en ultraljudstvätt maskin. Detta för att bli av med resterande fukt som inte försvan vid borstningen.
  4. Testa Samsung Galaxy moderkortet med nya komponenter.
  5. Montera på ny skärm, laddport, och se om Samsung Galaxy telefonen startar igång. Startar den igång kan man testa de gamla komponenterna och sedan byta ut de som är skadade.
  6. Felsök Samsung Galaxy moderkortet för kortslutningar.

 

 Samsung Galaxy reparation Fuktskada Göteborg
Reparera vattenskadad Samsung Galaxy mobil

Behöver din Samsung Galaxy S20 mobil reparation för att den har fuktskadats. Du kan glädja dig med att du är inte den första som behöver laga sin vattenskadad Samsung Galaxy S10 efter att den varit på äventyr i toaletten, tvättmaskinen eller i annat våtutrymme. När din Samsung Galaxy har fuktskadats så är det viktigt att du ser till att direkt stänga av den.

Reparera vattenskadad Samsung Galaxy mobil

Samsung Galaxy mobil tappad i vatten? Fuktskada som följd? Min Samsung Galaxy mobil har blivit fuktskadad. Hur mycket kostar det att få enheten reparerad? Vad kan jag själv göra om min Galaxy Note telefon har blivit fuktskadad? Hur Lätt kan-min Galaxy Tab bli fuktskadad? Vad gör man?

 

liquid damage Samsung logic board
liquid damage Samsung logic board

Laga vattenskadad Samsung Galaxy

Det händer att Samsung Galaxy blir fuktskadad. Det räcker med att Samsung Galaxy blir fuktig för att den ska sluta fungera, den behöver inte bli helt blöt.

Om Galaxy telefonen inte går att reparera trots att vi gjort alla försöken betalar man 499kr som felsökningsavgift.

– Samsung Galaxy S21 fuktskada reparation i Göteborg

Modell*

Samsung Galaxy Series, Samsung Galaxy Note Series, Samsung Galaxy Tab Series, Övrig Samsung Series

Sälj din gamla mobil till oss...

Från 5 Juni är vår Göteborgsbutik stängd. Vi är tillbaka i butiken från den 8 Juni.
Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.