Mobil simkortshållare

Tappat bort och hittar inte din simkortshållare igen? Få inte panik! Vi har nya simkortshållare till mobil.

iPhone simkortshållare

Har din iPhone blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

iPhone Simkortshållare

IPhone simkortshållare
IPhone simkortshållare

iPad Simkortshållare

Har din iPad blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

Samsung Simkortshållare

Har din Samsung blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

Samsung Simkortshållare

samsung Simkortshållare
samsung Simkortshållare

Huawei Simkortshållare

Har din Huawei blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

Huawei Simkortshållare

Huawei Simkortshållare 
Huawei Simkortshållare

Sony Simkortshållare

Har din Sony blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

Sony Simkortshållare

Sony Xperia Z1 mini z2 z3 compact Simkortshållare
Sony Xperia Z1 mini z2 z3 compact Simkortshållare

OnePlus Simkortshållare

Har din OnePlus blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

OnePlus Simkortshållare

OnePlus Simkortshållare
OnePlus Simkortshållare

Nokia Simkortshållare 

Har din Nokia blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

Microsoft Simkortshållare 

Har din Microsoft blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

HTC Simkortshållare 

Har din HTC blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

LG Simkortshållare 

Har din LG mobil blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

Motorola Simkortshållare 

Har din Motorola blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

Google Simkortshållare 

Har din Google Pixel blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

Asus Simkortshållare 

Har din Asus blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

https://lagaiphone.se/asus-serier-simkortshallare/

Asus Simkortshållare 
Asus Simkortshållare 

 

Lenovo Simkortshållare 

Har din Lenovo blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

Xiaomi Simkortshållare 

Har din Xiaomi blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

ZTE Simkortshållare 

Har din ZTE mobil blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.

CAT Simkortshållare 

Har din Cat mobil blivit defekt, sliten eller slutat fungera? Byt ut de mobildelar som är trasiga till nya fungerande. Köp endast den del som är trasigt så behöver det inte kosta så mycket. Att byta mobildelar kräver ofta verktyg.