Viktig information om reparationstid, merinfo ...

Apple Watch kommer 2015

apple-watch-laga iphone göteborg                laga apple iwatch

 

 

 

 

 

Det finns en Apple Watch för alla.

Det är stor skillnad på en enhet du bär på kroppen mot en du har på skrivbordet eller i fickan. Den är inte bara ett verktyg. Den är ett personligt uttryckssätt. Därför utformade vi Apple Watch för en rad olika stilar. Och vi skapade tre uttrycksfulla kollektioner så att du enkelt kan hitta den klocka som passar dig bäst.

apple watch laga iphone göteborg

38 mm hölje i rostfritt stål med brunt Modernt spänne.

Höljen i rostfritt stål eller rymdsvart rostfritt stål. Safirglas. Flera stilrena band.

42 mm hölje i silvrigt aluminiu med blått Sportband.

Höljen i anodiserat aluminium i silver eller rymdgrått. Förstärkt Ion-X-glas. Färgstarka, hållbara band.

Höljen i 18 karats gult eller rosa guld. Safirglas. Utsökt tillverkade band och lås.

Nyskapande i varje moment.
Att bygga in kraftfull teknik i något som är tillräckligt litet för att bäras på handleden innebar stora utmaningar när det gällde utformningen. Och det ledde till ännu större kreativa lösningar. Apple Watch är en kombination av tekniska innovationer som tillsammans blir till en helt ny upplevelse. En som suddar ut gränserna mellan det fysiska föremålet och den kraftfulla mjukvaran.

Apple watch

Kronan har varit en standardfunktion på klockor i över hundra år. Vår nya digitala krona har många olika funktioner. Du använder den för att zooma, rulla och markera utan att fingrarna är i vägen för skärmen. Den är lika väsentlig för Apple Watch som klickhjulet är för iPod. Eller musen för Mac. Även nya Watch OS har skapats med tanke på din handled. På hemskärmen kan du snabbt hitta dina favoritappar. Det anpassade typsnittet går enkelt att läsa på armlängds avstånd. Och med den tryckkänsliga Retina-skärmen har du ännu fler funktioner inom räckhåll. Tekniskt sett är det en fantastisk liten enhet.

apple watch laga iphone göteborg

Ett närmare sätt att hålla kontakten.
Apple Watch finns på din handled, så nu blir det smidigare att kommunicera på alla de vanliga sätten. Och eftersom den vidrör din hud har påminnelser och notiser fått en fysisk dimension – du känner en lätt beröring när du får ett meddelande. Med Apple Watch kan du också hålla kontakten med nära och kära på nya och spontana sätt som inte är möjliga med någon annan enhet.

apple watch

En intelligent hälso- och träningspartner.
Med Apple Watch får du en mer komplett bild av din fysiska aktivitet hela dagen, eftersom den inte bara mäter mängden rörelse, till exempel antalet steg du tar. Den mäter även kvaliteten och frekvensen. De tre ringarna i aktivitetsappen ger en översikt av din utveckling så att du får all den motivation du behöver för att sitta still mindre, röra på dig mer och motionera. Det finns också en separat träningsapp för särskilda konditionspass. Med tiden kan Apple Watch använda informationen om hur du rör på dig till att ge förslag på personliga, dagliga träningsmål och uppmuntra dig att uppnå dem. Det gör att du varje dag kan komma ett steg närmare ett hälsosammare liv.

Källor, www.apple.com

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.