Återställa firmware lösenord på MacBook Pro / Air

1,499.00 kr

Återställa firmware lösenord på MacBook Pro / Air service. (Macbook Felsökning Klicka här)

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 169968 Kategori:

Återställa firmware lösenord på MacBook

iMac / Macbook pro / mini felsökning
Med en felsökning / reparation tar vi emot er enhet och gör en felsökning på din Macbook pro.
Om din Mac fel inte hittas bland våra övriga reparationer eller om flera fel har uppstått på Macbook så är denna felsökning ett bra alternativ. Efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att utföra reparationen. Därefter kan ni välja att få enheten reparerad för det angivna priset eller neka priset och få enheten återsänd och betala för returfraktkostnaden.

4-14-dagar-lager Vi rekommenderar alltid att ha en säkerhetskopia då vi inte ansvarar för mjukvara.

Vi hjälper dig i kontakten med ditt försäkringsbolag och ger dig ett kostnadsförslag. Du betalar förhoppningsvis inte mer än självrisken för din hemförsäkring när olyckan varit framme. Kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

Återställa firmware lösenord på MacBook Air
Återställa firmware lösenord på MacBook Air

Du lämnar enkelt in din produkt i LagaiPhone.SE i Göteborg. Våra tekniker meddelar dig hur lång tid ditt ärende förväntas ta men i de flesta fall löser vi även svåra reparationer inom 2-3 arbetsdagar.

MacBooks:
  • 2010 to 2015
  • 2016 to 2017
iMacs:
  • 2010 to 2011
  • 2012 to 2017

Vi hjälper dig även att flytta över din viktiga information från din trasiga telefon till din nya. Fråga personalen efter hjälp med överföring av bilder, kontakter och information.

Q: Min MacBook Pro startar inte längre, skärmen kommer igång med den startar inte upp?

A: Det är ett vanligt fel att den får ett fel på uppstartsdisken som gör att den inte kan starta (även flash-baserade diskar), speciellt om man precis gjorde en OSX-uppgradering. Det man behöver göra är att installera om OSX. Skulle problemet kvarstå så kan det också bero på att startupdisken är trasig och behöver bytas ut. I vilket fall som helst så kan du lämna in den till oss så ser vi till att åtgärda felet.

Har din macbook datorn slutat fungera, eller låter den konstigt?

Vi utför alla typer av iMac / Mac mini / Macbook pro reparation och service. Vi lagar din iMac, Macbook, Mac mini, Mac pro inom 3 timme. (Express service)

Mac reparation i Göteborg hos oss!

– Gratis mac felsökning, mac reparation, laga macbook pro, laga mac Göteborg, Mac datorreparation Göteborg, Mac datorservice, iMac data service, Macbook datorreparation göteborg, laga macbook air pro, datorservice Göteborg, trasig Macbook dator Göteborg, mac service göteborg, service och Support för Apple Macintosh, MacBook Pro gratis felsökning i Göteborg,Apple Thunderbolt Display (27-Inch) A1407 reparation

Express Service

Ja, Nej

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.