iPhone15 Nyförälskelse

iPhone15 Pro Max Nyförälskelse

iphone15 byta glas

Titan. Stark. Lätt. Pro

Titan med baksida i texturerat matt glas, Dynamic Island Ett magiskt samspel mellan dig och iPhone

Se höjdpunkterna. Se presentationen på vår amerikanska sajt, A17 Pro gör entré. Omvälvande chip. Banbrytande prestanda.

iPhone 15 Pro är vår första iPhone i rymd­­industri­klassat titan. Titan är en av de starkaste metallerna i förhållande till sin vikt. Det gör att Pro väger mindre än någonsin. Du känner skillnaden så fort du håller den i handen. Mobilspel blir ännu mer fängslande med otroligt detaljerade miljöer och mer verklighetstrogna karaktärer. Och med bransch­ledande hastighet och effek­tivitet definierar A17 Pro om betydelsen av snabbt.

En kamera som fångar dina vildaste idéer.
Från extremt flexibla bildkompositioner till den senaste generationens porträttbilder – se vad du kan göra med vårt mest kraftfulla kamerasystem.

En grön leguan, fotograferad i 48 MP med huvudkameran
Med iPhone 15 Pro har du flera olika brännvidder att jobba med. Det är som att ha sju proffs­objektiv i fickan vart du än går.

laga iphone 15 goteborg

Huvudkameran med 48 MP är mer avancerad än någonsin. Du kan ta bilder i superhög upp­lösning med färg­återgivning och detaljrikedom på en helt ny nivå.

Du ser en klar förbättring i dina porträttbilder. Och du behöver inte längre byta till porträttläget. Är motivet en människa, hund eller katt, fångar iPhone auto­matiskt djupinformationen. Det gör att du kan se bilden som ett porträtt med snyggt oskarp bakgrund direkt – eller lägga på porträtteffekten senare i appen Bilder.

Snabbknapp. Valet är ditt.
Den helt nya snabbknappen är den snabba vägen till din favorit­funktion. När du ställt in den du vill ha, håller du bara in knappen för att använda funk­tionen.

i överljudsfart.
iPhone 15 Pro är den första iPhone-modellen med stöd för usb 35. Det ger en dramatisk ökning av överförings­hastigheten och snabbare proffsarbetsflöden än någonsin.

Med den nya usb‑c-kontakten kan du ladda din Mac eller iPad med samma kabel som du använder till iPhone 15 Pro. Tack och hej, kabeltrassel.

Nya wifi 6E6 ger upp till två gånger snabbare trådlös överföring. Du kan alltså ladda upp och ladda ner filer snabbt som blixten.

Försöker du hitta någon i trängseln på en tågstation eller i en park? Leta med precisions­sökningen i Hitta mina vänner.

Batteriet? Det är väldigt proffsigt.
iPhone 15 Pro är full av nya avancerade funktioner och har ändå ett batteri som räcker hela dagen.

iphone 15 batteribyte

Upp till
29 tim
videouppspelning på iPhone 15 Pro Max12
Upp till
23 tim
videouppspelning på iPhone 15 Pro12
Lägg till en MagSafe-laddare för snabb och effektiv trådlös laddning13

iPhone 15 Pro Max kan spela upp video i upp till 9 timmar längre än iPhone 12 Pro Max

iPhone 15 Pro kan spela upp video i upp till 6 timmar längre än iPhone 12 Pro

källor

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.