Mobilreparation Göteborg

Är din iPhone mobil, smartphone sönder? är din mobiltelefon skadad? Vi på mobilreparation Göteborg hjälper dig! Köp billig mobiltelefon i Avenyn Göteborg. Vi raderar eller fabriksåterställer inte din mobil. Användardata är säkra under reparationer. Men vi rekommenderar alltid att ha en säkerhetskopia då vi ansvarar ej för kundens lagrade data.

Mobilservice Göteborg

Vi erbjuder mobilservice & laga Mobil Göteborg för alla mobil enheter, snabb reparation av mobiltelefon service i Göteborg. Alltid låga och fasta priser och garanti på mobil service och reparation! Vårt huvudsakliga fokus är att reparera med originalservicedelar. Men om kunden behöver ett billigare alternativ kan vi använda OEM-reservdelar från tredje part för att sänka reparationskostnaden.

Laga iPhone Göteborg
Laga iPhone Göteborg

Laga din Mobil och reparation

Behöver du laga din mobil? byta skärm eller trasigt glas på din mobil? Hos oss kan du både laga din mobil och köpa en begagnad mobil. Vi har mobilreparation från Stockholm, du kan beställa online och skicka från Stockholm för mobilreparation.

I många mindre städer i Sverige finns ingen mobil reparationsservice eller expert mobil servicetekniker. Vi har både hårdvaru- och mjukvaruingenjörer med över 20 års erfarenhet av reparationer. Vi har tillgång till originaldelar från Sverige, EU eller till och med Asien. Du kan alltid beställa online mobiltjänst du behöver och skicka till oss för reparation. Efter reparation skickar vi tillbaka med PostNord hem till dig.
Byta skärm | Glasbyte | skärmskydd| Batteribyte | Byta bakre kamera | Laga främre Kamera (Selfie) | Kameralins | Sidoknappar | Strömknapp | Högtalare | Baksida | Laddkontakt byte | Fingertrycksavläsare | Samtalshögtalare | Rengöring | SIM-kortslucka | Laddport | Fuktskadad | Åtgärda överhettningsproblem | Dataräddning | Simkortshållare | Byte av mikrofon | Startas om slumpmässigt | Stängs av utan att startas om | Startas om hela tiden reparation| Uppdatering & återställning | Säkerhetskopiering & överföring | Rengöring av enhet. Du kan kontakta oss för andra reparationer.
  • Om du har mer än en reparation på en enhet samtidigt, till exempel byta skärm och batteri på en gång. Vi kan ge dig rabatt på total reparationskostnad.
  • Vid reparationer på vattentäta modeller kan vi ej lämna någon garanti att de är vattentäta efter reparationen.
  • Felsökning beställning är ej återbetalningsbar.

Göteborg Mobilreparation

Vi erbjuder billiga mobilreparationer över hela Sverige (Stockholm,Norrköping, Linköping, västerås, uppsala, södermalm, södertälje, jönköping, gävle, karlstad, lund, örebro, eskilstuna göteborg, …) med Originaldelar.

Vad händer när du tappar din mobiltelefon? Mobil skärmen blir svart? sprucket mobil glas? beroende på vilket underlag du tappade den på, kan den få skador på ut sidan men om du tappar den i vatten. om du tar upp den så kan flera saker ha hänt, så som en flimrig skärm, svart display, eller så kan du se några tunna linjer ovanför skärmen, som inte ska vara där naturligtvis.

Läs kundernas omdömen om LagaiPhone.se

Underbar service !fixade dotterns Iphone trots flera fel som inte syntes.
Bernd Krumkuhler / Omdöme
Lämnda in en söndrig ThinkPad. Proffsig service, dom bytte skärm och fläkt. Fungerar utan problem.
Linda Brava / Omdöme
Snabb bärbar datorreparation och service nära Avenyn. Fixade min Asus zenbook här, tack !
ASMR / Omdöme
Super nöjd med superservice! Ringde dem fredag eftermiddag då min Samsung S21 ultra gått i marken och skärmen spräckts så nu var den helt svart. På måndag eftermiddag var den klar! Tack!
Malin / Omdöme
Fantastiskt kunniga mässikor som dessutom är snabba och billiga! 1000kr föt ett displaybyte på en Redmi note 9 128gb (original skärm) 799kr för priratskärm men personalen avrådde mig från dessa pga kvalitén ...
Pierre Hellner / Omdöme
Fantastisk ställe! Absolut bästa ägaren och service i topp, rekommenderar alla att gå hit för Benjamin vet vad han gör dessutom alltid otroligt vänlig ärlig och gör alltid sitt bästa för lösa saker. Bästa lagningsstället. Återkommande kund !/ Marcus J ☀️☀️
Marcus J / Google.se
Hej, I have been there two weeks ago to buy a battery for my iphone 6 and all the tools necesary to fix it myself. In total it cost me 160kr!
Hugo Griffaton / Google.se
Snabba, bra priser, trevliga och noggranna! Rekommenderas!!!
Linda Marie Johansson / Google.se
Snabb och smidig reparation. Bytte skärm och glaset på S8 Plus . Alltid lika trevlig och serviceinriktad personal.
Eva Backman / Google.se

Välkommen att läsa fler LagaiPhone.se omdöme eller skriva din egen recension!

Mobilreparation & laga mobiltelefon billigt

Behöver du laga din iPhone mobil i Göteborg? Vi på mest pålitliga Göteborg Mobilreparation har lång erfarenhet av att byta ut trasiga telefondelar. Tyvärr så är det inte bara skärmen som kan gå sönder när du tappar din mobiltelefon, även samtalshögtalare, kamera och simkorts läsare med mera. De kan också sluta fungera när man har tappat sin telefon. För de flesta av oss så är det jobbigt att se sin nya mobil gå sönder. Istället för att du rusar ut och köper en ny smartphone, så rekommenderar vi att du tar hänsyn till vår reparationsservice; det går snabbt, det är prisvärt och när vi är klara med din mobil telefon, kommer den att vara så gott som ny igen!

Mobilreparation & service i Göteborg
Mobilreparation & service i Göteborg

Mobilreparation Göteborg

Billigt mobilreparation i Göteborg. Vi lagar din Mobil med Originaldelar, vi reparerar alla mobil modeller som exempel: iPhone, Huawei, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Nokia, ZTE, Lenovo, Oneplus … Vi anväder endast reservdelar med antigen väldigt hög kvalite eller original från varumärkerna. Vi på LagaiPhone har långtids erfarenheter inom mobilreparationer, vi har anställda som har varit mobilreparatör i över 15 år och för vår dataservice har vi en civilingenjör inom data.

Mobilreparation hemsida Göteborg
Mobilreparation hemsida Göteborg

Vi gör all slags mobil reparationer alltifrån laga en sprucken skärm till exempel, batteribyte, reparation av Kamera, samtalshögtalare till det mest avacerade lödningarna.

Mobilservice Göteborg
Mobilservice Göteborg

Mobilreparation nära Avenyn Göteborg

LagaiPhone.se utför en proffsig reparation av iPhone, Samsung, Sony och HTC smartphones till väldigt bra priser. Behöver du hjälp med mobilreparation i Göteborg / Stockholm är du varmt välkommen! För mer information, se vår Prislista · Byt glas på iPhone snabbt eller köp billig mobiltelefon i Avenyn Göteborg.

Att laga en mobil eller byta ett glas på en mobil kan vara både lätt och svårt beroende på vilken modell det är och vilka verktyg man har, är man oerfaren finns det alltid risk för att råka skada enheten mer. Därför är det alltid rekommenderat att lämna in enheten hos ett företag som har mobilreparation som expertis, vi har reparerat mobiler sedan 2011 och använder oss huvudsakligen av originaldelar med generösa garantier och garanti-tider. I en bransch där det finns en flera olika kvaliteter på reservdelar kan du hos oss känna dig trygg med att du alltid får den bästa möjliga kvaliteten. Vi ser till att du och din mobil får det bästa under reparation – en mobil reparation med omsorg.

Mobilreparation & laga mobiltelefon billigt
Mobilreparation & laga mobiltelefon billigt

Mobilreparation Göteborg – Laga Mobiltelefon eller surfplatta 
Vi har erfarenhet och har sedan 2014 lagat oräkneliga mobiltelefoner. Vi lagar de flesta problemen och skador för nästan alla mobiler. Om du inte hittar den reparation du behöver hjälp med eller märket / modellen på din enhet kan du höra av dig till oss så ska vi se om vi kan hjälpa dig med din mobilreparation.

Arbetar du med telefoni på ett företag och vill blir företagskund hos oss. Då kan du få mobilreparation utför utan väntetid.
Behöver du laga din mobiltelefon finns det nu en smart tjänst som hittar den billigaste verkstaden för reparationer.
Handla elektronik, mobilreparation och IT-produkter till låga priser online och butik i Göteborg.
Reparera din mobil te.x iPhone hos oss på LagaiPhone.se i Göteborg. Vi utför mobilreparationer på alla modeller, vi säljer även lösa reservdelar.
Mobilreparation snabbt och billigt. Laga din mobil, smartphone, iPad eller iPhone hos oss. Vi lagar displayen på din mobil.

iPhone mobilreparation i Göteborg
iPhone mobilreparation i Göteborg

Mobilreparation butik i Göteborg

Reparation av din smartphone. Laga din mobil i vår butik eller skicka in den till oss.
Vi hjälper dig att fixa din mobil/surfplatta om den går sönder. Det kan t.ex vara skärmbyte, mikrofon, kamera med mera.
Våra tekniker har jobbat många år inom Mobilreparation och mobilservice. Vi har arbetat med detta sedan innan, ” laga mobilen ” blev en bransch. Vi lagar alla smartphones, och kan åtgärda fel som andra service verkstäder inte klarar av. Ingen data går förlorad vid reparation av er mobiltelefon. Även om ni har haft er telefon inskickad till en annan verkstad och fått besked om att den inte går att laga!

Hitta LagaiPhone.se Göteborg butik
  • Engelbrektsgatan 34B, Avenyn, 411 37 Göteborg.
  • Spårvagnen: 2, 3, 4, 5, 7, 10 Hållplats: Valand.
  • Buss: 18, 19, 50, 52, 55, 753, 758, 513, 186, 601, 605, 610, Grön X Hållplats: Berzeliigatan.
Butik öppettider
  • Mån-Fre: 10:00 – 18:00
  • Lördag: 11:00 – 17:00
  • Söndag: Stängt