Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7

Större skärm. Större möjligheter. Den största, mest avancerade skärmen hittills. Banbrytande innovationer för hälsan. Tåligaste Apple Watch någonsin.
Upp till 33 procent snabbare laddning. Den större skärmen är lättare att använda och läsa och förstärker hela upplevelsen. Series 7 är resultatet av vårt mest omfattande och innovativa tankearbete hittills. Utmaningen var att skapa en större skärm utan att klockan skulle bli märkbart större. För att lyckas gjorde vi om skärmen helt och hållet. Kanterna blev 40 procent smalare så att skärmytan kunde bli nästan 20 procent större än på Series 6. Och mer än dubbelt så stor som på Series 3. Resultatet är lätt att gilla.

Apple Watch Series 7

Retina-skärm som alltid är på. Gör dig mer upplyst. Eftersom skärmen alltid är på behöver du inte lyfta handleden eller trycka på skärmen för att se tiden eller ta till dig information och komplikationer. Och nu är skärmen 70 procent ljusare inomhus när handleden är sänkt.

En fröjd för ögat. Och fingret. Knappar i hela systemet har gjorts om för att dra fördel av den större skärmen. Det gör det enklare att använda appar som Kalkylator och Tidtagarur. Ställ in flera timer för att hålla koll på många saker sam­tidigt. Det går snabbare och enklare att visa och skriva saker på den större skärmen, för alla slags fingrar.

Apple Watch Series 7 byta glas      Apple Watch Series 7 skärmbyte

Fem helt nya aluminiumfärger. Grön, Blå, Röd, Stjärnglans, Midnatt

Designen ändrades i grunden för att få plats med den större Retina-skärmen som alltid är på. Samma innovationer bidrog även till det hållbaraste skärmglaset hittills.

Tål slag, Vårt starkaste framsidesglas någonsin, Tål damm, IP6X-certifierad1, Tål vatten, Simtålig och vattentålig ner till 50 meters djup2

Klarar hårda tag. 50 % tjockare glas på framsidan. Högsta punkten på framsidan är mer än dubbelt så tjock som på Apple Watch Series 6, vilket gör den starkare och tåligare.
Robust konstruktion. Framsidan har fått en ny design med platt bas, en form som håller bättre mot sprickor. OLED-skärm. Beröringssensorn har integrerats i OLED-panelen så att de bildar en enhetlig komponent. Detta gör både skärmen och kanterna tunnare.

Apple Watch Series 7 reparation göteborg

Ditt finger kan berätta mycket om ditt hjärta. Inbyggda elektroder i Digital Crown och i safirglaset på baksidan samverkar med EKG-appen och registrerar de elektriska signalerna från ditt hjärta. Sätt bara fingret på Digital Crown, så skapas ett EKG på 30 sekunder. EKG-appen kan indikera om din hjärtrytm visar tecken på förmaksflimmer – en allvarlig typ av oregelbundna hjärtslag – eller om du har sinusrytm.

Maximalt motiverande. Tryck dig fram till massor av träningspass. Håll koll på hur du rör dig. Bli peppad av 75 miljoner låtar på Apple Music. Series 7 ger allt. Och tack vare den större skärmen ser du alla dina framsteg och data snabbare och tydligare både i vattnet och på land. Kom igen, det finns mer att hämta.

Apple Watch Series 7 2021

Allt du behöver. När du behöver det. Sätt på dig din Apple Watch och ge dig iväg. Med den större skärmen på Series 7 har du allt viktigt väl synligt. Och med mobil uppkoppling kan du hålla kontakten med familj och vänner och komma åt musik, notiser, bilder och mer – även när du inte har telefonen med dig.

Plånbok förvarar allt på ett enda ställe. Det är värt mycket. Lås upp dörren. Starta bilen. Gå ombord på planet. Betala för nästan vad som helst. Och det är bara början. Med appen Plånbok kan du samla allt viktigt på samma plats. Perfekt när du har tankarna på annat håll.

serier 7

 

Källor: Här

 

 

 

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.