Apple iPad mini, iPad 10.2 (2021)

Apple iPad mini (2021), Apple iPad mini 6

Megastark, Pytteliten.Ny heltäckande skärm. Kraftfullt A15 Bionic-chip. Supersnabbt 5G. Fungerar med Apple Pencil. Finns i fyra fantastiska färger. Du har aldrig upplevt något liknande. Allt är skärm. Allt är fantastiskt. iPad mini är omsorgsfullt utformad för att vara en riktig skönhet. Den har ett helt nytt hölje med en ny heltäckande skärm, tunna kanter och elegant rundade hörn.

Apple iPad mini, iPad 10.2 (2021)

Touch ID är inbyggd i den övre knappen för snabb, enkel och säker autentisering. Använd ditt fingeravtryck för att låsa upp iPad eller snabbt och enkelt göra en betalning. Du får upp till 40 procent snabbare processorprestanda och, tack vare Apple Neural Engine, upp till dubbelt så snabb maskin­inlärning. Det gör att du kan ta dig genom arbetsdagen, studiopasset eller vad du vill med blixtens hastighet.

iPad mini har ett batteri som räcker hela dagen och alltid är redo för vilka uppgifter och projekt som helst.3 Fortsätt jobba, skapa och spela utan att tappa fart.

Apple iPad mini (2021), Apple iPad mini 6

Apple Pencil. Smart Folio. Gör dagen smidigare.
iPad mini har nu stöd för andra generationen av Apple Pencil.2 Den fästs magnetiskt och laddas trådlöst, så den är alltid redo när inspirationen slår till. Och du kan snabbt växla mellan verktyg genom att dubbeltrycka på penncylindern, exempelvis från överstrykningspenna till suddgummi.

Apple iPad mini (2021), Apple iPad mini 6

iPadOS. Nu blir det roligare att jobba.
iPad mini drivs av iPadOS som du kan göra så mycket med, så enkelt. Få saker gjorda snabbt och lätt med Multi-Touch-gester och använd flera appar sam­tidigt.

Apple iPad 10.2 (2021)

Apple iPad 10.2 (2021)

 

Källor: Här

 

 

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.