Bärbar dator byte av batteri

1,499 kr

Bärbar dator batteribyte med Original eller OEM delar. Byta av batteri på bärbar dator. Rengöring inuti datorn från damm ingår i den totala reparationskostnaden.

 • (Priset skiljer från modell till modell, från 1299 till 3999 kr)
 • Modell* Exempel: HP EliteBook 840 G5
 • Vänligen kontakta oss för exakt leveranstid och pris.

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 714746 Kategori:

Bärbar dator batteribyte

Efter många års användning kommer batteriet inuti din bärbara dator att vara helt urladdat och måste bytas ut mot ett batteri. Det finns så många IC-chipset inuti varje bärbar dator och det är inte en lätt reparation. Vi rekommenderar att du tar hjälp av en expert för denna reparation och gör det inte själv.

Olika Bärbar dator batteri kvaliteter på reservdelar:

 • Original bärbar dator batteri: För dig som vill att din bärbar dator batteri ska bli precis som när den var ny.
 • OEM bärbar dator batteri: Din bärbar dator batteri fungerar som vanligt med denna reservdel men faktorer såsom kvalitet, hållbarhet och färger kan skilja sig från original. Alternativet för dig som vill betala lite mindre.

Hur byter jag batteri på bärbar?

Batteriet i er bärbar dator är en förbrukningsartikel, vilket innebär att du måste byta det när det är förbrukat. I batteriets pris ingår installation av det nya batteriet och miljövänlig hantering av det förbrukade batteriet.

Byta batteri bärbar dator
Byta batteri bärbar dator

Kan man byta batteri på en laptop? Ja, för alla bärbara datorer kan vi byta batteri.

Hur lång tid tar det att byta bärbar dator batteri? Tiden för batteribytet är 3-5 timmar. (Endast om batteriet finns i lager)

Hur mycket kostar det att byta bärbar dator batteri? Priset på batteribytet beror på modellen.

Kommer informationen på bärbar dator att finnas kvar? Informationen på hårddisken eller liknande ska inte påverkas inte när batteriet byts ut. Det är dock en god idé att ändå säkerhetskopiera informationen på datorn innan du lämnar den på service.

Laptop batteribyte
Laptop batteribyte

Bärbar dator batteriservice

Att byta batteri i sin bärbar dator är kostnadseffektivt och miljövänligt, i en äldre Lenovo bärbar kan ett batteribyte ge ytterligare tre års längre livstid. Vi byter batteri i alla Sony modeller.

Är batteritiden dålig? Kom in så byter vi ut batteriet till ett nytt batteri.

– Byte av batteri bärbar dator för 11″ , 12” , 13″, 14″, 15″, 17″ alla årsmodeller, byte av batteri för ASUS modeller, Byta batteri HP bärbar, byta batteri MSI kostnad, Batteribyte DELL expresservice! Är batteritiden dålig? Kom in så byter vi ut batteriet till ett nytt batteri.

Byta Asus batteri F52 / F82 / K40 / K50 / K51 / K60 / K61 / K70 / P50 / P81 / Pro5C (4400mAh) A32-F52 / A32-F82

Laptop battery replacement, new notebook battery service, MSI battery replacement BTY-M6K Original Battery for MSI GS63-7RD GF63-8RD GF63-8RC GF75 Thin 8RD 8RC

HP bärbar Batteri byte

Testa och felsök HP batteri- och laddningsproblem för bärbara datorer. Ta bort och byta batteri för de bärbara datorerna HP

Batteriet ger inte ström till den Asus bärbara datorn eller behåller inte laddningen?

Varför laddar inte min Bärbar dator batteriet?

Batteristatusmenyn på din bärbara dator kan säga Laddas inte även om den är ansluten till ett eluttag. Det kan hända av några olika anledningar: Datorn pausar laddningen tillfälligt så att batteriets livslängd förlängs. Batteriet kan tömmas till 91 % eller lägre innan det börjar laddas igen.

Hur du tar isär en Asus bärbar dator att byta batteri?

När Acer laptop batteri når slutet av sin livslängd, måste du ta ut den för att ersätta den. Om du byter ut din gamla Acer laptop batteri med ett nytt, se till att det nya batteriet är kompatibel.

byta batteri bärbar dator - Dell
byta batteri bärbar dator – Dell
Original Li-ion vs billigt Li-Polymer batteri
 • Litium-ion är mycket effektivare och vanligare än litiumpolymerbatterier. De har bättre densitet och hög effektkapacitet än litiumpolymerbatterier, och de håller också längre. De är också mer mångsidiga när det gäller storlek och form, vilket gör dem lämpliga för mindre enheter som mobiltelefoner.
 • Lithium-ion har funnits länge nu, och det är fortfarande det vanligaste batterivalet för nästan alla elektroniska enheter. Den främsta anledningen till att dessa batterier är så populära är att de håller länge, håller en hög energitäthet och är relativt prisvärda att skapa. Eftersom dessa litiumjonbatterier är långvariga kan de hålla i cirka 2-3 år eller 1000-1500 laddningsrundor.
 • Livslängden för lithium-ion batterier är relativt högre än för litiumpolymerbatterier, och det finns ingen retentionseffekt i litiumjonbatterierna. Men litiumjonbatterier kommer sannolikt att förlora sin lagringskapacitet när de blir gamla.
 • Ett lithium polymer (LiPo, LIP eller L-Poly) batteri är ett laddningsbart batteri med ett mjukt polymerhölje för litiumjonbatteriet inuti.
 • Lithium-polymer är lättare och mer flexibla än andra typer av lithium-ion batterier på grund av deras mjuka skal, vilket gör att de kan användas i mobila och andra elektroniska enheter.
 • Lithium-polymer bafferies (Lpo) används oftast i billiga mobila enheter, powerbanks.
 • Bästa kvalitet på litiumjonbatterier tillverkas i Japan.
 • Det finns inget sådant "Li-ion Polymer"-batteri. Men det är 'Li-Polymer' istället. Undvik dessa batterier, se bilden nedan:
Fake Li-ion battery
Billigt Li-Polymer iPhone batteri!
Vi har riktiga iPhone Original batterier. Våra originalbatterier för iPhone har Li-ion tillverkade i Japanska battericeller.

MB04XL laptop batteri för HP ENVY X360-serien reparation

Modell*

Macbook Pro 13, 15, 2007-2009, Macbook Pro 13, 15, 2010-2012, Macbook Pro Retina 2012-2016, Macbook Air 2009-2013, Macbook Air 2014-2015, Macbook 12, Macbook Pro 17

 • Säker betalning
 • snabbt svar på FAQ
 • 15 års erfarenhet inom reparation
 • 100 dagars garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 14 dagar Faktura / Delbetalning
 • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.