Byta Bärbar dator laddkontakt

499 kr

Laptop laddkontakstbyte reparation, om ni har en laptop med trasig eller defekt laddkontakt / USB-C laddningsport kan denna bytas. Vid byte av laddkontakt åtgärdas de flesta problem med dålig laddning, glapp eller övriga fel till följd av att kontakten är trasig. Så här får du din enhet reparerad.

 • Vid denna reparation måste vi demontera och kontrollera logikkortet. Felsökningskostnad är 499 kr. Efter felsökning återkommer vi med en beräknad reparationsoffert och tid.

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 797185 Kategori:

Bärbar laddkontakt byte

Låt oss byta ut er laptop laddkontakt! vi utför laddkontaktsbyte av flera olika märken. Backupservice, PC Service, Mac Service, Laptop Ladd kontakt byte, Acer Laptop Laddbyte
Asus Laptop Laddbyte, Lenovo Laptop Laddbyte, Toshiba Laptop Laddbyte, Samsung Laptop Laddbyte, HP Laptop Laddbyte, Övriga Laptop Laddbyte.

Laptop DC power jack replacement

Min dators laddningsport är trasig, vad gör jag? Jag behöver byta laddkontakt byte på min HP dator. Då den inte funkar och har testat och köpt en ny sladd.

Byte av laddkontakten till (Asus, HP, Toshiba, IBM Thinkpad, Lenovo, Dell, Acer, MSI…) Laptop, Då kan vi byta ut den.

Laga USB-C laddningsport

Q: Jag har en Lenovo dator so  har fått problem med usb-c laddningsporten. Erbjuder ni reparation av det, och i så fall för vilket pris? Undrar även hur länge jag behöver veta utan datorn i så fall? Vi kan hjälpa dig. Välkommen att besöka butiken eller så kan du beställa online och skicka på reparation. Efter felsökning återkommer vi med en beräknad reparationsoffert och tid.

Laga USB-C laddningsport
Laga USB-C laddningsport

 

Byta bärbar laddkontakt

Vi lagar er bärbara dators strömkontakt, lödar dit ett nytt ladduttag. Byte av laddningsport & DC-jacklödning på bärbar dators moderkort

Går det inte och ladda din bärbar eller att den inte känner av kabeln? Då har själva kontakten gått sönder. Då behöver man byta ut ladd/dockningskontakten på din bärbar. Hos LagaiPhone.se kan du få en snabb service för laddkontakt byte på din bärbar.

Problem med laddaren eller uttaget?

Q: Jag har en MSI bärbar dator av märket MSI GS66. Uttaget där man trycker in laddsladden har på laptoppen börjar glappa och fungerar ”typ inte”. Håller man på länge så kan man ibland få igång laddningen, men då gäller det att datorn inte rörs en mm, för då bryts det. Så frågan är om ni kan byta ut laddkontakten i datorn och vad det skulle kosta? Vi kan hjälpa dig. Leveranstid för delar är 5-6 arbetsdagar. Du kan beställa & betala online. Vi kontaktar dig när delar finns i lager. Reparationstid ca. 1 arbetsdag.Reparation pris 2299 kr.

Byt din laptops laddkontakt i Göteborg

Ansluten men laddas inte, vad betyder det? Problem symptom:

 • Dålig Kontakt i en bärbara dator?
 • Glapp i laddkontakten?
 • Bärbar laddas bara ibland?
 • Har du råkat knäcka av er laddkabel kontakt?
 • LED blinkar på/av men den bärbara datorn slås inte på.
laptop charging port replacement
Laptop charging port replacement

Laptop laddkontakt byte & reparation

OBS! All service och reparation gäller endast i vid inlämning i vår fysiska butik. Artiklarna i denna kategori syftar endast som en prislista. Arbetstiden börjar räknas från och med dagen efter inlämning.

ACER Laptop Laddbyte, Msi, Lenovo, HP, Asus, Acer Laptop Laddbyte , Toshiba Laptop Laddbyte, Asus Bärbar laddkontaktsbyte, MSI Laddkontaktsbyte med Original delar i Göteborg, laddningskontakt

Laptop DC power jack replacement

Vikt3000 g
 • Säker betalning
 • snabbt svar på FAQ
 • 15 års erfarenhet inom reparation
 • 100 dagars garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 14 dagar Faktura / Delbetalning
 • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.