Trasigt Dator Nätaggregat Byte

999 kr

Datorn startar inte? svart skärm? dator lysdioder är släckta? Vi kan ändra nätaggregat med Originaldelar. Om datorns nätaggregat har gått sönder kan det bero på att det har blivit för hårt belastat.

(Priset skiljer från modell till modell, från 499 till 4999 kr inklusive reservdelar, vänligen kontakta oss för exakt leveranstid och pris.)

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 519795 Kategori:

Byta nätaggregat / PSU

Att ett nätaggregat kan gå sönder är förståeligt eftersom det är svårt att räkna ut hur mycket effekt en viss dator kräver. Vid planerat utbyte kan en ­energimätare användas för att ta reda på effekten.

Svårt att byta nätaggregat PSU? 

Det är inte lätt: Koppla ur nätsladden först. Öppna upp datorns hölje. Koppla sedan bort alla PSU-kablar från alla komponenter. Efter att skruva försiktigt loss nätaggregatet. När du installerar ny strömförsörjning, anslut först moderkortskablar och se till att kablarna inte fastnar i några fläktar. Anslut andra systemtillbehör en efter en. Anslut de små kablarna till strömbrytaren. Testa sedan systemet.

Kan du byta nätaggregatet på en dator?

När ett nätaggregat belastas kan utspänningen variera något, men vilken tolerans ett nätaggregat har framgår sällan av dess specifikationer. Många elektronikkomponenter är känsliga för felaktiga spänningar och det är därför viktigt att spänningen håller sig stabil. Nätaggregatets stabilitet är en av de faktorer som kan påverka livslängden hos komponenterna i datorn.

Model NameEffektAktiv kylning (fläkt)
Proton1000 WJa
Corsair850WJa
EVGA600WJa
EVGA750WJa

Trasigt Dator Nätaggregat reparation

Det kan uppstå problem om en dator uppgraderas utan att nätaggregatets maximala uteffekt finns i åtanke. En ny dator drar ofta mer ström och ibland blir det mer än vad nätaggregatet kan hantera.

Dessa problem gör sig påminda som systemkrascher när ­datorn belastas tungt (t.ex. under spelande). Oftast stängs nätaggregatet av som en säkerhetsåtgärd innan en säkring går eller någon komponent blir alltför varm.

Trasigt nätagg? eller nätaggregat?

Med lite otur kan dock en eller flera kondensatorer i nätaggregatet gå sönder. Nätaggregatet är en av komponenterna som bör undersökas om datorn beter sig underligt (plötsliga omstarter, svart skärm eller liknande).

Symtom på trasigt nätaggregat!

Nätaggregatet AC ström från väggen och omvandlar den till DC el att komponenterna i datorn kräver . Ett trasigt nätaggregat resulterar ofta i dator instabilitet

OBS! All service och reparation gäller endast i vid inlämning i vår fysiska butik. Artiklarna i denna kategori syftar endast som en prislista. Arbetstiden börjar räknas från och med dagen efter inlämning.

Trasigt nätagg? eller nätaggregat?
Trasigt nätagg? eller nätaggregat?

Byta chassifläkt?

Stäng av PCn, koppla ur alla kablar, flytta datorn till en tom, plan, stabil arbetsyta över ett golv utan matta. Antistatiskt armband och en ledande skumdyna rekommenderas.

AC / DC Power Supply
AC / DC Power Supply

Byte av nätaggregat med Original delar i Göteborg, Hjälp med byte av nätaggregat – chassin och nätaggregat, byta nätagg, sonnet echo express iii,
EPP-300-24 – AC / DC Open Frame Power Supply

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.