Motorola laddkontakt reparation

799 kr

Om ni har en Motorola (Gamla modeller) med trasig eller defekt laddkontakt kan denna bytas. Vid byte av laddkontakt åtgärdas de flesta problem med dålig laddning, glapp eller övriga fel till följd av att kontakten är trasig. Så här får du din enhet reparerad. (Priset skiljer från modell till modell, från 699 till 1499 kr)

Modell* Exempel: Motorola Moto G3

Om du vill en exakt pris och leveranstid, kan du kontakta oss.

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Motorola Moto laddkontakt reparation (Gamla modeller)

Oftast när laddkontakten börjat bli glapp så är det bara damm i uttaget och i så fall kan du komma in med den till oss så rengör vi lightning-kontakten på din Motorola så den fungerar bra igen. Fungerar den inte att ladda trots rengöring så behöver förmodligen kontakten bytas ut helt och hållet och då ska du välja den här reparationen. Skickar du in din Motorola mobil för byte av laddkontakt så testar vi självklart först med att rengöra den för att se om det hjälper.

Byta ladduttag Motorola

I reparationspriset ingår både reservdelen och arbete. Du kan få din laddport bytt på Motorola mobilmodeller genom att lämna in din Moto mobil i någon av vår Moto butik.

Märk din Motorola med ert beställnigsnummer I det fall er enhet är i behov av ytterligare reparation kommer ni att få ett kostnadsförslag för ytterligare åtgärder.

Motorola mobil byte av laddningsuttag, Moto laddkontakt byte i Göteborg, nexus laddkontakt reparation, byta laddkontakt nexus 6

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.