Vi har stängt från 3/25 och är åter i butiken den 11 April.

Mobil fuktskada reparation

499.00 kr

Har din Android mobil kommit i kontakt med vatten? Fuktskador kan visa sig på många olika sätt. I vissa fall kan hela telefonen sluta fungera, i andra fall kan knappar eller vissa funktioner bli defekta. Vi har utrustning och verktyg för att behandla fuktskador och gör vårt bästa för att få rätt på stora som små skador. I vissa fall går det inte att reparera en fuktskada.
Priset täcker diagnos över fuktskador, och består av torkning och en rengöring av telefonens insida med hjälp av våra ultraljudstvättar.Om det även visar sig att någon komponent är skadad kontaktar vi dig och informerar dig om pris.

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Android mobil fuktskada reparation

Har du fuktskadad till Huawei mobil? Om du haft oturen att tappa din Huawei mobil i toaletten. Har Huawei Honor tappad i vatten? eller varit ute och simmat med den i fickan. Vi utför reparationer på vattenskadade mobiler för de flesta modeller.

Priset täcker endast diagnos och torkning och en rengöring av telefonens insida med hjälp av ultraljudstvättar. Om det även visar sig att någon komponent är skadad kontaktar vi dig och informerar dig om pris.

Vi gör avancerad fuktsanering service.

 • Huawei vattenskada reparation
 • Sony vattenskada reparation
 • Nokia vattenskada reparation
 • LG vattenskada reparation
 • Moto vattenskada reparation
 • Asus vattenskada reparation
 • HTC vattenskada reparation
 • ZTE vattenskada reparation
 • Lenovo vattenskada reparation
 • CAT vattenskada reparation
 • Xiaomi vattenskada reparation
 • Blackberry vattenskada reparation
 • Google Pixel vattenskada reparation

Vi brukar rekommendera att du reparerar en vattenskadad telefon för att kunna hämta information som du glömt eller inte kunde säkerhetskopiera. Om telefonen sedan fungerar smidigt är det en bonus.

(Vi kommer att kontakta dig med ett PDF-offet efter felsökning med total reparationskostnad & reparationstid.)

 Samsung Galaxy reparation Fuktskada Göteborg
Mobil fuktskada reparation & service

Reparera vattenskadad mobil

Behöver din mobil reparation för att den har fuktskadats. Oavsett hur vattenskadan har uppkommit, är chansen att vi kan reparera din android mobil åt dig god! Du kan glädja dig med att du är inte den första som behöver laga sin phone efter att den varit på äventyr i toaletten, tvättmaskinen eller i annat våtutrymme. När din android mobil har fuktskadats så är det viktigt att du ser till att direkt stänga av den.

Mobile moisture damage repair
Mobile moisture damage repair

Mobil tappad i vatten? Fuktskada som följd? Min mobil har blivit fuktskadad. Hur mycket kostar det att få enheten reparerad? Vad kan jag själv göra om min Google telefon har blivit fuktskadad? Hur Lätt kan-min Pixel bli fuktskadad? Vad gör man? Priset för att reparera kretskortet på en vattenskadad mobil kan variera då arbetsmängden kan variera beroende hur skadad mobilen är.

Om android telefonen inte går att reparera trots att vi gjort alla försöken betalar man 599kr som felsökningsavgift.

– Huawei fuktskada service i Göteborg, vattenskadad Google Pixel service

Modell*

Sony vattenskade service, Huawei vattenskade service, Google vattenskade service, Asus vattenskade service, Xiaomi vattenskade service, CAT vattenskade service, HTC vattenskade service, LG vattenskade service, ZTE vattenskade service

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.