byta laddkontakt ZTE

599.00 kr

Om ni har en Huawei med trasig eller defekt laddkontakt kan denna bytas. Vid byte av laddkontakt åtgärdas de flesta problem med dålig laddning, glapp eller övriga fel till följd av att kontakten är trasig. Så här får du din enhet reparerad.

(Priset skiljer från model till model, från 499 till 999 kr, Vänligen kontakta oss för exakt leveranstid och pris.)

Modell* Exempel: ZTE Axon 7 mini

Modell

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 818957 Kategori:

ZTE Axon byta laddkontakt

Oftast när laddkontakten börjat bli glapp så är det bara damm i uttaget och i så fall kan du komma in med den till oss så rengör vi lightning-kontakten på din ZTE så den fungerar bra igen. Fungerar den inte att ladda trots rengöring så behöver förmodligen kontakten bytas ut helt och hållet och då ska du välja den här reparationen. Skickar du in din ZTE Blade mobil för byte av laddkontakt så testar vi självklart först med att rengöra den för att se om det hjälper.

ZTE Axon 10 Pro, ZTE Axon 10 Pro 5G, ZTE Axon 9, ZTE Axon 9 Pro, ZTE Axon M, ZTE Axon 7s, ZTE Axon 7 Max, ZTE Axon 7 mini, ZTE Axon 7, ZTE Axon Max

I reparationspriset ingår både reservdelen och arbete.

Märk din ZTE Axon med ert beställnigsnummer I det fall er enhet är i behov av ytterligare reparation kommer ni att få ett kostnadsförslag för ytterligare åtgärder.

ZTE Blade byte av laddningsuttag

ZTE nubia mobil byte av laddningsuttag, ZTE Axon laddkontakt byte i Göteborg, ZTE blade byta laddkontakt

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.