iPad fuktskada felsökning

499 kr

Har din iPad kommit i kontakt med vatten? Fuktskador kan visa sig på många olika sätt. I vissa fall kan hela iPaden sluta fungera, i andra fall kan knappar eller vissa funktioner bli defekta. Priset täcker endast diagnos över fuktskador, Om det även visar sig att någon komponent är skadad kontaktar vi dig och informerar dig om pris. (Ingår en reparation offert)

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

iPad vattenskade felsökning

Har din iPad Air kommit i kontakt med vatten ? Har du fuktskadad till iPad Air? iPad Air tappad i vatten? I vissa fall kan hela iPad Air sluta fungera. Ett års begränsad garanti för Apple-iPad täcker inte service för fuktskador på en iPod Air. Att få iPad fukt i sin elektriska utrustning är nog en av de mest extrema omständigheterna iPad elektriska kretsarna kan utsättas för.

 • iPad fuktskada felsökning: 2-3 arbetsdagar

Även om en vattenskadad iPad kommer igång utan fel, är det stor risk att korrosion kommer att äta upp iPad elektriska kretsar.

Vi har ingen garanti under felsökningsperioden på din iPad.

iPad reparation fuktskada
iPad fuktskada reparation & service

iPad Air fuktskada service

Vi har utrustning och verktyg för att behandla fuktskador och gör vårt bästa för att få rätt på stora som små skador. I vissa fall går det inte att reparera en fuktskada. Priset täcker endast diagnos över fuktskador, Om det även visar sig att någon komponent är skadad kontaktar vi dig och informerar dig om pris. vilket består av torkning och en rengöring av iPad insida med hjälp av våra ultraljudstvättar. 75% av alla fuktskadade tablets lyckas vi fixa. Vi räddar du din fuktskadade iPad.

Rädda fuktskadad iPad

iPad fuktskador är speciella då de kan ge märkliga fel som beror på att vatten leder ström. Resultatet kan vara helt ologiska eller intermittenta som t.ex. att det fungerar ibland. Om din iPad har legat ute när det regnat eller om du har råkat tappat den i vatten och dränkt den kommer det att bli problem.

iPad fuktskada service & reparation

How to fix your water-damaged iPad

 1. Take your iPad out of the water as quickly and turn it off. Do not use it.
 2. Take the case off you iPad if you have one and dry it with a towel.
 3. Bring it to a repair store to diagnose and repair it ASAP.

Even if a water-damaged iPad starts up without faults, there is a high risk that corrosion will eat up iPad electrical circuits and after a certain time, the iPad suddenly stop working, it is always a good idea to have a troubleshooting done with us.

Water damaged iPad repair, Liquid damaged iPad Pro

 • Säker betalning
 • snabbt svar på FAQ
 • 15 års erfarenhet inom reparation
 • 100 dagars garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 14 dagar Faktura / Delbetalning
 • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.