Visar 1–40 av 9223372036854775807 resultat

Apple iPad Air reparation priser

Behöver du byta batteri ,skärm eller Laddport på din iPad Air serier? Vi felsöker och reparerar på alla olika iPad Air surfplatta. Besök vår butik nära Avenyn i Göteborg eller så kan du beställa online och skicka med post för reparation.

Reparera din iPad Air LCD skärm Glas snabbt och säkert.


Har du en iPad Air med trasigt Glas? Ser din iPad Air ut som på bilden är det bara ditt glas som är krossat. Så länge du säkert kan se att skärmen inte har tagit skada, Är det bara glaset som skall bytas. Våra duktiga tekniker har reparerat flera iPad Air och vi kan därför garantera att din iPad Air kommer att fungera perfekt igen. Vi kan laga och reparera din iPad Air 5. Har du en trasig iPad Air skärm / glas? Vi byter ut ditt trasiga iPad Air glas / LCD / Display / skärm. Kom in för en snabb iPad service. vi lagar nästan alla fel som kan uppstå på iPad Air. Det går att skicka in din iPad Air till oss med post för snabb service och reparation. Byt din trasiga skärm / glas / LCD / Display på iPad hos LagaiPhone.se för högsta kvalitet och service! Du är välkommen till vår verkstad i Göteborg, Engelbrektsgatan 34B för att reparera iPad Air eller skicka in med post om du bor i Stockholm, Malmö eller i en annan stad.

iPad Air modeller:

  • iPad Air 2022
  • iPad Air 2020
  • iPad Air 2019
  • iPad Air 2
  • iPad AirByta iPad Air glas, LCD skärm & display med Originaldelar

Lämna din in iPad Air 10.9'' i Göteborg butik eller skicka in den iPad Air 9.7" för reparation. Vi reparerar skärmen på din iPad Air har gått sönder av misstag eller har andra oavsiktliga skador eller fel.
iPad Air skärm modeller: 
Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.