Viktig information om reparationstid, merinfo ...

iPhone 6 / 6S / 7 / 8 Plus Batteri

149 kr229 kr

Om batteriet på din iPhone 6 Plus / 6S Plus / 7 / 8 Plus har dött eller inte håller, då behöver du byta ut till ett nytt batteri. Beställ ett nytt iPhone Plus batteri . 1-2 dagars leverans. Behöver du installationshandledning? se på våra Reparationsguider och klicka på Byte av batteri 6+ / 6S+ / 7+, 8+. OBS! Du behöver köpa batteritejp för att montera batteriet.

Välj modell:

Modell* Pris
iPhone 8 PLUS 229 kr
iPhone 6 PLUS 149 kr
iPhone 6S PLUS 179 kr
iPhone 7 PLUS 179 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 932219 Kategorier: , Etikett:

iPhone 6S Plus Batteri

Om ditt iPhone 6 Plus batteri laddar ur snabbare och snabbare och du behöver ladda din iPhone 7 Plus varje dag kan det vara dags att byta ut det mot ett nytt, fräscht batteri. Byt batteri och ge din iPhone ett nytt liv! Att byta batteri på en iPhone 6S Plus är kanske inte det enklaste, men om du följer en instruktionsfilm går det lättare. Apples litiumjonbatterier: De finns i iPhone 6 Plus och de hjälper dig att göra allt möjligt på alla möjliga platser.

iPhone 7 Plus Batteri

Få reda på mer om ditt batteri så att du får ut mesta möjliga under hela dess livslängd. Och kanske ännu längre. Maximera batteritiden: Det som påverkar batteritiden och batteriets livslängd allra mest, är vilka olika saker du använder din enhet till. Videor och spel? Eller e-post och ordbehandling?

iPhone 8 Plus Batteri

Oavsett hur du använder enheten finns det alltid sätt att få ut mer av batteriet. Service och återvinning: Uppladdningsbara batterier kan bara laddas ett begränsat antal gånger och måste till slut lämnas in på service. Upptäcker du att du måste ladda enheten allt oftare kan det vara dags att skaffa ett nytt batteri.

Förnya din iPhone 6 Plus med ett nytt batteri.

  • Lithium-ion Polymer (Li-Po)
  • Kapacitet: 2915, 2750 mAh – Li-Ion.

iPhone 6 Plus Batteri

Modell*

iPhone 6 PLUS, iPhone 6S PLUS, iPhone 7 PLUS, iPhone 8 PLUS

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.