iPhone SE Batteri

199.00 kr349.00 kr

Om batteriet på din iPhone se har dött eller inte håller, då behöver du byta ut till ett nytt batteri. Beställ ett nytt iPhone SE Li-ion (Serier) batteri me lim hos oss. Behöver du installationshandledning? se på våra Reparationsguider och klicka på Byte av batteri SE serier.

Modell * Pris
iPhone SE 199.00 kr
iPhone SE Gen2 299.00 kr
iPhone SE Gen3 349.00 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 673784 Kategori: Etikett:

iPhone SE Batteri (Original kvalitet)

Om ditt iPhone se batteri laddar ur snabbare och snabbare och du behöver ladda din iPhone SE varje dag kan det vara dags att byta ut det mot ett nytt, fräscht batteri. Byt batteri och ge din iPhone ett nytt liv! Att byta batteri på en iPhone se är kanske inte det enklaste, men om du följer en instruktionsfilm går det lättare. Ge din mobil nytt liv utan att köpa en ny, dyr mobil. Att göra batteribyte kan göra att du slipper ladda din mobil flera gånger per dag eller att den laddar ur fort.

Apple använder bara Li-ion-batterier inuti iphones.

nytt iPhone SE Li-ion (Serier) batteri me lim
nytt iPhone SE Li-ion (Serier) batteri me lim

iPhone SE Batteri (Gen1)
– Produkttyp: iPhone SE batteri – 1624mAh (Li-ion)
– Batteri lim:  ingår (för att montera batteriet)
– Batteri med TI-IC-chip för iPhone SE APN-616-00106

iPhone SE 2020 Batteri (Gen2)
– Produkttyp: iPhone SE Gen2 batteri – 1821mAh (Li-ion)
– Batteri lim:  ingår (för att montera batteriet)
– Batteri med TI-IC-chip för iPhone SE Gen2 modellnummer: A2296, A2275, A2298

iPhone SE Batteri 2022(Gen3)
– Produkttyp: iPhone SE Gen2 batteri – 2018mAh (Li-ion)
– Batteri lim:  ingår (för att montera batteriet)
– Batteri med TI-IC-chip för iPhone SE Gen3 modellnummer: A2783, A2595, A2785, A2782, A2784

Li-ion vs li-po batteri
  • Litium-ion är mycket effektivare och vanligare än litiumpolymerbatterier. De har bättre densitet och hög effektkapacitet än litiumpolymerbatterier, och de håller också längre. De är också mer mångsidiga när det gäller storlek och form, vilket gör dem lämpliga för mindre enheter som mobiltelefoner.
  • Lithium-ion har funnits länge nu, och det är fortfarande det vanligaste batterivalet för nästan alla elektroniska enheter. Den främsta anledningen till att dessa batterier är så populära är att de håller länge, håller en hög energitäthet och är relativt prisvärda att skapa. Eftersom dessa litiumjonbatterier är långvariga kan de hålla i cirka 2-3 år eller 1000-1500 laddningsrundor.
  • Livslängden för lithium-ion batterier är relativt högre än för litiumpolymerbatterier, och det finns ingen retentionseffekt i litiumjonbatterierna. Men litiumjonbatterier kommer sannolikt att förlora sin lagringskapacitet när de blir gamla.
  • Ett lithium polymer (LiPo, LIP eller L-Poly) batteri är ett laddningsbart batteri med ett mjukt polymerhölje för litiumjonbatteriet inuti.
  • Lithium-polymer är lättare och mer flexibla än andra typer av lithium-ion batterier på grund av deras mjuka skal, vilket gör att de kan användas i mobila och andra elektroniska enheter.
  • Lithium-polymer bafferies (Lpo) används oftast i billiga mobila enheter, powerbanks.
  • Det finns inget sådant "Li-ion Polymer"-batteri. Men det är 'Li-Polymer' istället. Undvik dessa batterier, se bilden nedan:
Fake Li-ion battery
Fake Li-ion battery - It is Li-Polymer instead!
 
Modell *

iPhone SE, iPhone SE Gen2, iPhone SE Gen3

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.