LG V20 skärmbyte, glasbyte

999 kr

LG V20 Dual H990 LCD reparation är för dig som har sprucket eller spräckt LCD / glas / skärm, eller trasig skärm på din smartphone LG V20. Vi byter ut det trasiga glaset mot ett nytt glas samt en ny digitizer.

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 682349 Kategori:

LG V20 skärmbyte, glasbyte

LG V20 Dual H990 display, touch screen, glasbyte och skärmbyte. LG V20 Dual H990 skärmbyte

LG V20 Dual H990 byte av Digitizer Glas LCD Touch ditt glas, display på LG Optimus LG V20 gått sönder? Vi på LagaiPhone.se kan reparation din LG V snabbt och säkert. Vi reparerar din LG V20 Dual H990 Snabbt, Säkert och tryggt. Vi är certifierade E-Handelare. Är ytterst noggranna i arbetet originala reservdelar. Alltid 100 dagars garanti på arbetet. Vi på LagaiPhone.se är stolta över våra låga priser och originaldelar till LG LG V20.

LG V20 Skärmbyte & Andra Reparationer

Har du en LG V20 med trasigt glas, svartskräm och behöver utföra glasbyte? På LG skärm byts hela fronten ut då glaset, ramen och LCD´n sitter ihop. Det går inte att separera dessa utan att ta skada, därför är det bäst att byta ut hela fronten. Vi vet att det kan vara lite krångligt att veta vad det är som måste bytas när din LG skärm har gått sönder. Om skärmen går sönder på denna modell så blir det svårt att navigera och ibland går det inte alls. Man byter då ut hela skärmen och telefonen blir som ny igen.

lg v20 skarmbyte

– laga lg v20, lg v20 reparation i Göteborg, LG v20 skärmbyte i Heden, Göteborg med Originaldelar, LG V20 Dual H990 reparation med Originaldelar

Modell*

LG V20

Färg *

Vit, Svart, Guld

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.