Nu kommer iPhone 13, Pro, Pro Max, Mini

Nu kommer iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max, 13 Mini

Ett kamerasystem med mycket mer kraft. En skärm så följsam att varje tryck och svep känns som en ny upplevelse. Super Retina XDR-skärm1 med ProMotion. Världens snabbaste chip i en Mobil. Ett stort språng för batteritiden. Grafit, guld, silver och sierrablå. Rostfritt stål av kirurgisk kvalitet. Ceramic Shield. Tål mer än alla smartphoneglas. Branschledande vattentålighet.

 

Nu kommer iPhone 13, Pro, Pro Max, Mini

iPhone 13 Pro är gjord för svagt ljus. Vidvinkelkameran har en större bländaröppning och vår största sensor någonsin – och LiDAR-tekniken ger fantastiska porträtt i nattläge. Även ultravidvinkelkameran har större bländaröppning, men också snabbare sensor och en ny funktion för autofokus. Och tele­kameran har nu nattläge.

iphone 13 pro reparation göteborg

 

Den nya tele­kameran har en ny brännvidd på 77 mm och 3× optisk zoom – perfekt för klassiska porträtt och för att ta skarpare bilder och videor på långt avstånd. För närbilder kan du testa porträttläget, där du kan ställa in exakt hur suddig bakgrunden ska vara och experimentera med proffsiga ljuseffekter.

Nu kan iPhone filma med kort skärpedjup och auto­matiskt skifta fokus mellan olika motiv i bilden på ett elegant sätt. Cinematiskt läge förutser när ett nytt motiv är på väg in i bild och flyttar då fokus till det, vilket skapar nya möjligheter för kreativt berättande. Du kan också flytta fokus och justera oskärpan efter att du har filmat klart. Det blir spännande att se vad du kan göra med detta.

iphone 13 skärmbyte göteborg

Fotografiska stilar ställer in färgton och värme precis som du vill ha dem i dina bilder. Men till skillnad från filter bevarar de den naturliga färgen på himlen och hudtonen. Välj en av Apples egna förinställningar – mättad, rik kontrast, varm eller kall – och finjustera den om du vill. Skapa din egen stil och få precis det utseende du gillar varje gång.

iphone 13 pro max byta gkas

Få en bild av varje kamera.

Tele

77 mm brännvidd
3× optisk zoom
Bländare ƒ/2,8
Focus Pixels
Objektiv med 6 element
OIS

Ultravidvinkel

13 mm brännvidd
Bländare ƒ/1,8
Snabbare sensor
Focus Pixels
Objektiv med 6 element

Vidvinkel

26 mm brännvidd
Pixlar på 1,9 μm
Bländare ƒ/1,5
100 % Focus Pixels
Objektiv med 7 element
OIS med sensorförskjutning

1 TB lagring, gott om plats för alla bilder och filmer.

A15 Bionic är världens snabbaste chip i en smartphone.

5G på iPhone. En annan nivå.

iphone 13 mini glasbyte göteborg

Världen går snabbt över till 5G. 5G är till och med tillräckligt snabbt för att spela med flera personer sam­tidigt, dela AR-videor och mycket mer. Med Smart Data sparar iPhone auto­matiskt på kraft när du inte behöver så hög hastighet.

källor: Här

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.