Samsung S8 / Plus byte av trådlös laddning

499 kr

Har du fått Problem med att batteriet inte laddas ordentligt genom trådlös laddning eller inte alls? Känner inte din Samsung s8av laddningsplattan?  Oftast beror felet på att den trådlösa laddnings spolen är trasig. Våra tekniker är certifierade med flera års erfarenhet av reparationer av Samsung reparationer. Vi på LagaiPhone.se använder endast originalreservdelar. Ni kan även skicka in er telefon via posten vid beställningar via hemsidan.

 

Modell* Pris
Samsung S8+ 499 kr
Samsung S8+ 499 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 832498 Kategori:

samsung s8 logo

Samsung S8 byte av NFC antenn reparation

Har ni fått ett Problem med den trådlösa laddningen? känner inte din Samsung igen din trådlösa laddare? Eller är det så att ni har en sprucken baksida och att trådlös laddning har slutat fungera efter olyckan? Då är det oftast ett fel på laddningsplattan i telefonen.
Vid byte av trådlös laddning så åtgärdas de felen som har uppståt med trådlös laddning. Vi har dropp in i butiken så ni alltid kan laga er telefon hos oss snabbt och säkert.

Denna spole använder ett oscillerande magnetfält för att alstra en växelström. Växelströmmen omvandlas därefter till likström – läs mer om hur trådlös laddning fungerar här (den magiska saften som bränner batteriet.

Samsung S8 Plus byte av trådlös laddning

Våra tekniker som utför reparationen är certifierade med flera års erfarenhet av Samsung reparationer. Hos oss använder endast vi oss utav originalreservdelar. Ni kan alltid Skicka in er Samsung Galaxy till oss för byte av NFC antenn.
Har ni inte tillgång till vår butik? Då kan ni posta din Galaxy S8 till oss så lagar vi den och skickar tillbaka den till dig.

Skicka in den med post om du bor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Umeå och andra städer. Välkommen till LagaiPhone.se

Modell*

Samsung S8, Samsung S8+

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.