Största nyheten i nya Macbook Pro

mbp15touch-silver-select-201610

En helt ny serie MacBook Pro.

Den nya ytan, Touch bar, ersätter funktionstangenterna högst upp på tangentbordet. Under presentationen visade Apple prov på en rad funktioner som kommer att kunna kopplas på det nya fältet. Allt baserat på vilket program användaren kör för stunden.
Touch bar kommer att vara rörelsekänlig och många användningsområdena går att känna igen från Apples mobila produkter, iPhone och iPad.
DATORSERVICE OCH DATORREPARATION I GÖTEBORG.
Den är snabbare och mer kraftfull än förut, men ändå märkbart tunnare och lättare. Den har den ljusstarkaste och färgrikaste skärmen någonsin på en bärbar Mac. Och den är först med Touch Bar / en remsa av glas med Multi-Touch inbyggd i tangentbordet, som ger snabb åtkomst till verktygen du behöver, när du behöver dem. Nya MacBook Pro bygger på banbrytande idéer. Och den är redo för dina. Upp till 130 % snabbare grafik1 . 67 % ljusstarkare skärm. Upp till 17 % tunnare. 13-tumsmodellen 1,37 kg 14,9 mm. 15-tumsmodellen1,83 kg 15,5 mm.

Touch Bar och Touch ID:

Ett nytt banbrytande sätt att använda din Mac på. Med Touch Bar får du tillgång till de viktigaste verktygen direkt på tangentbordet. Verktygen byts ut automatiskt beroende på vad du har öppet, så allt du gör blir enklare och smidigare.2 Allt du ser i Touch Bar är välbekant och du kommer att förstå direkt hur du ska använda den. Välj kortkommandon, emojis och mycket annat med ett enkelt tryck. Spola framåt och bakåt medan du ser på video i helskärmsläge eller bläddra bland bilder och redigera dem. För första gången finns nu också Touch ID på Mac, så att du kan logga in och mycket mer med ditt fingeravtryck.

intro_large

Bilder / Final Cut Pro / Mail / Safari / Keynote / Anpassning

Välj en bild i biblioteket, rotera bilder och lägg på filter.Navigera i dina projekt med hjälp av en interaktiv vy av hela tidslinjen.Välj bland dina favorit-emojis och skapa den perfekta känslan i dina mejl.Bläddra snabbt mellan öppna flikar i Safari och hitta tillbaka till sidor du har sparat genom att trycka på favoriter.

Expandera, minimera och anpassa systemreglage och få tillgång till volym, ljusstyrka och mer.

  •  Svara på inkommande iPhone- och FaceTime-samtal direkt från tangentbordet utan att röra muspilen.
  •  Välj en palett och tryck på den färg du vill använda på text eller objekt i Pages, Keynote och andra appar.
  •  Du kommer snabbt åt formateringsalternativ och emojis i appar som Meddelanden och Mail.
  •  Du får tillgång till funktionstangenterna genom att hålla ner fn-tangenten på tangentbordet.

Nya MacBook Pro tar den bärbara datorn till en helt ny nivå av prestanda och bärbarhet. Oavsett vad du gör går det snabbare än någonsin tack vare avancerad grafik, högpresterande processorer, det senaste inom lagring och mycket mer.

Upp till dubbelt så snabb grafik:

Alla konfigurationer av 15-tums MacBook Pro har en diskret kraftfull Radeon Pro-grafikprocessor, vilket ger upp till 130 procent högre grafikprestanda jämfört med föregående generation1. Radeon Pro-grafikkorten tillverkas med banbrytande 14-nanometersteknik och ger upp till 2,5× mer processorkraft per watt. Och med 64 MB inbyggt dram-minne har 13-tumsmodellen upp till 103 procent snabbare inbyggd grafik jämfört med föregående generation.5 Det innebär mer tid för det som är allra viktigast – att åstadkomma fantastiska saker.

En svalkande nyhet:

Ju tunnare dator, desto mindre plats för kylning. Därför är MacBook Pro fullproppad med banbrytande lösningar som transporterar bort värme mer effektivt jämfört med föregående generation. Luftflödet ökar när du ägnar dig åt krävande uppgifter som videoredigering, grafiktunga spel och överföring av stora filer.

Största nyheten i nya Macbook Pro

Retina-skärm:

Den ljusstarkaste och färgrikaste skärmen någonsin på en bärbar Mac.
Den nya skärmen på MacBook Pro är den bästa skärmen någonsin på en bärbar Mac. Den har starkare led-bakbelysning och högre kontrast, vilket ger djupare svärta och vitare vitt. Dess större pixelöppning och variabla uppdateringsfrekvens gör den mer energieffektiv än tidigare generationer. Den är också den första bärbara Mac-datorn med stöd för stort färgomfång, vilket ger ännu klarare och mer levande nyanser av rött och grönt. Resultatet är verklighetstrogna bilder med suverän detaljskärpa – perfekt för grafisk design, färgkorrigering och bildredigering.

Ljud:

Högtalare som talar för sig själva. Högt och tydligt. Högtalarna har designats om helt och har nu dubbelt så stort dynamiskt omfång, upp till 58 procent högre volym och två och en halv gånger starkare bas. De är direkt anslutna till systemets strömförsörjning, vilket ger upp till tre gånger så hög maxeffekt. De gör MacBook Pro till det perfekta valet för att mixa låtar i farten, redigera video direkt på inspelningsplatsen eller se på film när du är ute och reser.

Största nyheten i nya Macbook Pro

Tangentbord och styrplatta:

Skönare tangenter. Större styrplatta.
Att interagera med nya MacBook Pro är nu en ännu bättre upplevelse. Tangentbordet har gjorts om och innehåller andra generationen av vår fjärilsmekanism – noggrant finjusterad för ökad komfort och bättre respons. Force Touch-styrplattan är betydligt större än tidigare, så du har gott om plats för gester och klick.

macOS:

MacOS är operativsystemet som driver alla Mac-datorer. Det har utformats för att dra full nytta av hårdvaran samtidigt som det är lätt att använda och snyggt att titta på. macOS innehåller en suverän samling appar som du kommer att använda och gilla, varje dag. Det innehåller också iCloud och andra innovativa funktioner som får din Mac, dina iOS-enheter och Apple Watch att fungera tillsammans på bästa sätt.

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.