Personuppgiftspolicy

Din integritet hos LagaiPhone.se

Tack för att du besöker vår webbplats. Vi vill att du ska känna dig trygg när du använder våra produkter och tjänster.

Därför har vi upprättat denna sida, där vi bland annat beskriver hur vi behandlar personuppgifter.

JaPhone AB strävar efter att erbjuda internettjänster som inte äventyrar våra kunders och besökares integritet. Här kan du läsa mer om de olika delarna i vår hantering av dina personuppgifter.

LagaiPhone.se samlar endast in sådan personligt identifierbar information (personuppgifter) som du själv väljer att lämna till oss t.ex. när du handlar i nätbutiken, skapar konto, deltar i en kundenkät eller skickar e-post till oss.

Endast ett fåtal av våra anställda har tillgång till den information som du som kund lämnar till oss. Vi arbetar aktivt med att skydda våra nät och tjänster.

Du kan när som helst ändra, uppdatera eller komplettera dina personuppgifter eller meddela LagaiPhone.se om du inte vill att vi skall behandla dina personuppgifter genom att lämna meddelande här om på vår webbplats www.lagaiphone.se.

Om du väljer att inte lämna uppgifter som begärs av oss, kan det hända att du inte får tillgång till eller använda vissa delar, tjänster eller funktioner av webbsidorna.

Personuppgiftsbehandling:

Personuppgiftslagen (PuL) trädde i kraft 1998 och har till syfte att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när personuppgifter behandlas.

Dessa lagar innehåller bestämmelser som syftar till att skydda privatpersoner mot att den personliga integriteten kränks när personuppgifter behandlas.

Cookies:

Cookies är små filer som lagrar information på din dator, tv, mobiltelefon eller annan enhet. De gör så att det företag som placerar cookien på din enhet kan känna igen dig på olika webbplatser, tjänster, enheter och/eller webbläsarsessioner. Cookies tjänar många viktiga syften. Till exempel:

  • Cookies kan komma ihåg din inloggningsinformation så att du inte behöver ange den varje gång du loggar in på en tjänst.
  • Cookies hjälper oss och tredje parter att förstå vilka delar av våra tjänster som är mest populära eftersom de hjälper oss att se vilka sidor och funktioner som besökare besöker och hur länge de befinner sig på sidorna. Genom att studera den här typen av information kan vi anpassa tjänsterna bättre och tillhandahålla en bättre upplevelse.
  • Cookies hjälper oss och tredje parter att förstå vilka annonser du har sett så att du inte ser samma annons varje gång du använder en tjänst.
  • Cookies hjälper oss och tredje parter att tillhandahålla dig med relevant innehåll och relevanta annonser genom att samla in information om hur du använder våra tjänster och andra webbplatser och program.

När du använder en webbläsare för att få åtkomst till tjänsterna kan du konfigurera din webbläsare så att den godkänner alla cookies, avvisar alla cookies eller meddelar dig när en cookie skickas. Varje webbläsare är unik, så titta i webbläsarens “Hjälp”-meny för att ta reda på hur du ändrar dina cookie-inställningar. Din enhets operativsystem kan innehålla ytterligare kontrollfunktioner för cookies. Nedan hittar du länkar till inställningarna för cookies i några av de vanligaste webbläsarna:

Övrigt:

JaPhone AB äger rätt att göra ändringar i denna information löpande. En ny version blir gällande när den görs tillgänglig här på LagaiPhone.se

email2Postadress: Box 8827
402 71 Göteborg

adress-logoBesöksadress: Södra Vägen 65
412 54 Göteborg