Visar 1–40 av 9223372036854775807 resultat

Bärbar dator reparation priser i Göteborg

Behöver du byta batteri ,skärm eller Laddport på din Bärbar dator eller PC? Vi felsöker och reparerar på alla olika laptop modeller. Avenyn Göteborg dator servicebutik för bärbar dator reparation. Du kan beställa online och skicka med post för reparation eller välkommen att besöka vår butik.

Laptop skärmbyte & reparation

Utför laptop reparation med Originaldelar och spara upp på din Windows laptop reparation! Hos oss kan du laga notebook i Göteborg butik eller skickas med post från hela sverige.

Bärbar datorreparation och service i Göteborg.


Behöver du datorreparation i Avenyn Göteborg? Har din bärbar, dator gått sönder eller börjat krångla? Vi kan åtgärda ett flertal problem på bärbara och stationära datorer, finns inte problemet med på listan så kan vi felsöka datorn och återkomma med kostnadsförslag på vad som behöver göras för att laga den.

På grund av relativt lågt pris på bärbara datorer väljer många att köpa en ny dator redan efter 2-3 års användning. Vi rekommenderar våra kunder att komma med sina datorer till oss för en snabb kostnadsfri undersökning.

Datorservice för företag eller privatpersoner i Göteborg (datorreparation göteborg)

Vi reparerar alla typer av datorer av alla märken. Både stationära och bärbara PC eller Mac datorer, oavsett om det är hårdvaru- eller mjukvaruproblem.

Vi utför allt inom datorreparationer och har de flesta reservdelarna hemma i lager. Annars kan vi ordna det mesta direkt från våra underleverantörer i USA, Japan, Tyskland, Storbritannien.

Vi reparerar datorer och hårdvara med fysiska skador. Nedan följer exempel på skador vi fixar:

– Glappkontakt, knappar och kontakter med glapp
– Sprucken eller trasiga skärm
– Överhettningsskador, som kan orsakas av ej fungerande kylsystem
– Vattenskador, eller andra skador orsakade av vätska
– Svart eller tom skärm på Windows problem

Vanligtvis tar reparationen endast 1-3 dagar. Du behöver inte vara rädd för att förlora någon information, då vi innan påbörjad reparation alltid utför en säkerhetskopia av din hårddisk.

Då kan vi snabbt bedöma om datorn är värd att reparera eller inte, och komma med ett prisförslag. Oftast räcker en noggran rensning och optimering av en äldre dator, för att den skall uppfylla många av dagens datorbehov.

Vi erbjuder hjälp med att uppgradera datorer, till exempel grafikkort, SSD, hårddisk och RAM-minnen. Med vår långa erfarenhet kan vi hitta kompatibla komponenter för att göra din dator snabbare.

Med tanke på miljön borde man ge äldre datorer, och annan elektronik för den delen, en andra chans. Oftast klarar en äldre dator på 2-3 år dagens alldagliga behov efter vår service, och eventuell uppgradering av viss hårdvara.

Vi reparerar även gamla datorer för industribruk, som av någon anledning inte kan ersättas med modernare hårdvara.

Har du en trasig dator som behöver repareras snabbt?


499 kr999 kr
499 kr599 kr
1,599 kr4,999 kr
199 kr1,499 kr
199 kr299 kr
399 kr499 kr
399 kr599 kr
499 kr999 kr

Bärbar datorreparation – Göteborg
Starta en reparationsbegäran nu för bärbar dator med mera. Laga din laptop dator i Göteborg butik! Vi hjälper dig med reparation av din dator. Kontakta oss idag!
Bärbar reparationscenter och service med låga priser och snabb reparationstid nära Göteborgs centrum.
Reparera, rensa och uppdatera din bärbar dator. Säkert och snabbt. Virusskydd och -borttagning, reparation av skadad fil, snabbare bärbar dator och mer. Snabb, enkel och pålitlig datorhjälp vart du än befinner dig i Sverige. Vi felsöker din dator och ger ett kostnadsförslag på vad en eventuell reparation kan kosta.
Hitta LagaiPhone.se Göteborg butik
  • Engelbrektsgatan 34B, Avenyn, 411 37 Göteborg.
  • Spårvagnen: 2, 3, 4, 5, 7, 10 Hållplats: Valand.
  • Buss: 18, 19, 50, 52, 55, 753, 758, 513, 186, 601, 605, 610, Grön X Hållplats: Berzeliigatan.
Butik öppettider
  • Mån-Fre: 10:00 – 18:00
  • Lördag: 11:00 – 17:00
  • Söndag: Stängt
Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.