Viktig information om reparationstid, merinfo ...

iPhone 11 byte av Kamera glas (Linsskydd)

599 kr899 kr

Är kameran på din iPhone 11 trasig? Kan du inte längre ta bra bilder? Då kan det vara en bra idé att låta oss reparera din kamera. Här på lagaiphone.se har vi kunniga tekniker som gör sitt bästa för att din telefon ska bli bra igen. Dessutom använder vi bara originaldelar från Apple för att reparera din telefon. Om du inte är nöjd med reparationen så har så har vi såklart 100 dagars garanti på alla reparationer.

iPhone Modell Pris
iPhone 11 Pro Max 899 kr
iPhone 11 Pro 799 kr
iPhone 11 599 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 246318 Kategori:

iPhone 11 byte av Kamera glas (Linsskydd). Kamera / lins-glaset sprucken?

Vi lagar kameran på din iPhone 11 snabbt och billigt. Såklart använder vi originaldelar från Apple. Dessutom har vi bara certifierade tekniker. Blir du som kund ändå inte nöjd så har vi 100 dagars garanti. Du kan också välja mellan att skicka in din iPhone 11 till oss eller lämna in den i butiken.

För denna reparation måste vi testa kameran innan kameralinsen byts. Om det finns någon svart fläck på kameraappen. Det betyder att kameran också är skadad och måste bytas ut.
Det är mycket viktigt att täcka den trasiga kameralinsen. För att skydda kameran från ytterligare skador.
iPhone 11 byte av Kamera glas (Linsskydd)
iPhone 11 byte av Kamera glas (Linsskydd)

Välkommen in till vår butik eller så kan du även skicka in telefonen till oss? I vilket fall lagar vi din iPhone 11 snabbt och billigt.

iPhone 11 Pro Byte av Kamera glas (Linsskydd)

Har du råkat spräcka kameran på din iPhone 11 Pro / Pro Max? Lugn, det händer alla! Vi på LagaiPhone.se reparerar din telefon snabbt och säkert. Här på LagaiPhone.se använder våra kunniga tekniker bara originaldelar för att du ska bli nöjd. Har du ändå några synpunkter efter reparationen så är det bara att kontakta oss, vi hjälper dig! Med 14 års erfarenhet i branschen vet vi vad som måste göras för att du ska bli så nöjd som möjligt. Om du inte orkar eller har tid för att komma till oss kan du alltid skicka din iPhone 11 Pro / Pro Max till vår box. Adressen hittar du längst ned på sidan. Välkommen till oss!

iPhone Pro Max  Byte av Kamera Linsskydd

 

iPhone Modell

iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.