Viktig information om reparationstid, merinfo ...

iPhone 11 Reparation av mikrofon (Serier)

1,299 kr1,599 kr

Hör inte personen du pratar med vad du säger när du pratar i din iPhone 11? Kan du inte längre använda Siri? Då kan det vara ett fel på din mikrofon. Vi fixar mikrofonen på din iPhone 11 Pro / Max snabbt och säkert med originaldelar från Apple. Våra kunniga tekniker gör alltid sitt bästa för att du ska känna dig nöjd med reparationen. Om du ändå inte är nöjd efteråt så har vi alltid 100 dagars garanti, så det är bara att komma in i butiken. Eller varför inte skicka telefonen till oss? Oavsett vad du väljer så lagar vi din telefon snabbt, billigt och säkert.

iPhone Modell Pris
iPhone 11 1,299 kr
iPhone 11 Pro 1,599 kr
iPhone 11 Pro Max 1,599 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 686199 Kategori:

iPhone 11 Reparation av mikrofon

Vi på lagaiphone.se har mångårig erfarenhet av att laga telefoner och vi gör alltid vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd. Du ska kunna känna dig säker med att lämna in din telefon på lagning hos oss, och därför har vi 100 dagars garanti på alla byten. Dessutom testar vi alla produkter, allt för att du som kund ska känna dig trygg. Självklart har vi drop-in, kom och besök oss i butiken för att få din telefon lagad. Eller föredrar du att skicka telefonen till vår box och sedan få den hemskickat till dig? Det går lika bra det. Adressen hittar du längst ned på sidan.

iPhone 11 Pro Max Reparation av mikrofon

Har du problem med din mikrofon i din iPhone 11 Pro Max har personen du talar med svårt att höra dig eller inte alls? men du hör dom.. då är denna reparation för dig. Vi byter ut din mikrofon snabbt och säkert. Alla reparationer hos LagaiPhone.se går under vår 100 dagars garanti. Vi jobbar med noggrant och precision för att du skall känna att du får en lagning som håller lika längre som fabriksny.

Laga iPhone 11 Pro mikrofon

Har du en iPhone 11 Pro där mikrofonen inte fungerar längre? skicka in din telefon till oss för lagning om du bor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Umeå, Luleå, Jönköping, Linköping eller annan stad.

iPhone Modell

iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.