Apple Watch Ultra skärmbyte

399.00 kr5,499.00 kr

Har du en trasig Apple watch Ultra Oled skärm? Denna reparation är för dig som har sprucket eller spräckt OLED skärm / Glas, eller trasig skärm på din Apple watch Ultra. Mest robusta och mångsidiga Apple Watch någonsin. Med en 49 Retina LTPO OLED skärm & mm-boett i flygindustriklassat titan, lång batteritid, appar som är framtagna för att fungera med de avancerade sensorerna och en ny anpassningsbar aktiveringsknapp.

  • Leveranstid inom 12-25 arbetsdagar.
Apple Watch Pris
Felsökning 399.00 kr
Skärmskydd 499.00 kr
Apple Watch Ultra 4G, 49mm 5,499.00 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 254596 Kategori:

Byta Apple Watch Ultra skärm

Vi har inte reservdelarna inne till Watch ultra. På Apple watch Ultra så måste man byta både LCD-skärm och digitizern (touch) om glaset har spruckit. Detta pga. Ultrta Retina LTPO OLED skärm och glas är limmat och går ej i dagsläget att separera. Vi byter ut din OLED skärm mot en ny. Vi hanterar många skadade telefoner och kan därför garantera att din Apple watch Gen Ultra kommer att fungera perfekt igen efter reparationen. Vill du sedan inte reparera din enhet så behöver du bara betala frakten tillbaka hem till dig.

Apple Watch Ultra skärmbyte
Apple Watch Ultra skärmbyte

Apple Watch Ultra skärm modeller

A2684 (International); A2622 (USA, Canada); A2859 (China, HK)

OBS! Vid reparationer på vattentäta modeller kan vi ej lämna någon garanti att de är vattentäta efter reparationen. Merinfo: länk

Apple Watch Ultra skärmbyte

Vi kan laga / reparera din Apple watch ultra. Har du en trasig Apple watch ultra OLED skärm? Vi byter ut ditt trasiga Apple watch Pro. Laga din Apple watch till ett bra pris, Byt trasig Skärm och trasigt Glas i vår butik i Engelbrektsgatan 34B i Göteborg.

Apple Watch Ultra Retina LTPO OLED skärm
Apple Watch Ultra Retina LTPO OLED skärm

Apple Watch Ultra byta glas

Var säker på att din Apple watch Ultra (Original) reparation alltid får kvalitetsdelar när du väljer att reparera din Smartphone hos LagaiPhone.se. Hos oss kan du utföra allifrån vanlig Apple watch Skärm, Glas, byte av strömknapp, batteribyte och hemknapp till de mest avancerade lödningarna.

Besök vår fysiska verkstad i Göteborg (Engelbrektsgatan 34B) för att reparera Apple watch Ultra eller skicka in med post om du bor i Stockholm, Uppsala, Malmö eller en annan stad. kom då förbi för snabb reparation.
Med en felsökning & reparation tar vi emot er enhet och gör en felsökning på din Apple watch.

 Apple Watch Ultra 49mm skärm
Apple Watch Ultra 49mm skärm

Om din Apple watch fel inte hittas bland våra övriga reparationer eller om flera fel har uppstått på Apple watch så är denna felsökning ett bra alternativ. Efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att utföra reparationen. Därefter kan ni välja att få enheten reparerad för det angivna priset eller neka priset och få enheten återsänd utan tillkommande kostnad.

Apple Watch

Apple Watch Ultra 4G, 49mm, Felsökning, Skärmskydd

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.