Viktig information om reparationstid, merinfo ...

byte av på och av knapp Huawei

899 kr

Om ni har en Huawei med trasig eller defekt på och av knapp kan denna bytas. Vid byte av hörlursuttag åtgärdas de flesta problem som man har med att låsa skärmen, sätta på telefonen m.m. Vi lagar din enhet snabbt och säkert.

(Priset skiljer från modell till modell, från 399 till 1499 kr, Vänligen kontakta oss för exakt leveranstid och pris.)

Obs: leveranstid är ca. 1-7 arbetsdagar

Modell* Exempel: Huawei P10

Modell

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Huawei Honor, P10 Huawei Mate av på och av knapp

Byte av på och av knapp.
Börjar din på och av knapp på Huawei glappa? har det fastnat något i knappen? eller till och med inte fungerar alls? Då är denna lagningen för dig. Kom gärna in till vår butik så kan vi byta ut det åt dig snabbt och enkelt. Bor du inte i närheten till vår butik? inga problem ski­cka­ gärna­ i­n din enhet ti­l­l­ o­ss så byte­r v­i­ u­t di­tt hörl­u­rsu­tta­g sna­bbt o­ch säke­rt!
N­­i­­­ ka­n­­ a­l­­l­­ti­­­d b­e­s­täl­­l­­a­ s­e­rv­­i­­­c­e­ v­­i­­­a­ he­m­­­s­i­­­da­n­­ o­c­h s­e­da­n­­ s­ki­­­c­ka­ i­­­n­­ e­ra­n­­ m­­­o­b­i­­­l­­ ti­­­l­­l­­ v­­år s­to­ra­ v­­e­rks­ta­d f­­ör m­­­yc­ke­t hög kv­­a­lite­t o­c­h s­n­­a­b­b­ s­e­rv­­i­­­c­e­! Skicka in din telefon om du bor i Uppsala, Stockholm, Malmö, Lund, Jönköping eller någon annan stad.

Huawei Byta på och av knapp med Originaldelar

I reparationspriset ingår både reservdelen och arbete.

Märk din Huawei Honor med ert beställnigsnummer I det fall er enhet är i behov av ytterligare reparation kommer ni att få ett kostnadsförslag för ytterligare åtgärder.

Huawei Mate 8X mobil byte av på och av knapp, Huawei Mate 9 powerbutton byte i Göteborg, Huawei Honor 8 byta på och av knapp, Huawei P10, P9, Mate 7, Mate Pro..

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.