Visar 1–40 av 9223372036854775807 resultat

Reparera din Huawei P snabbt och säkert.


Laga trasig skärm och trasigt glas. Vi utför Huawei reparation med största noggrannhet och vi använder alltid Original kvalitétsdelar till att reparera våra mobiltelefoner. Hos LagaiPhone Göteborg kan du laga allt på en Huawei, såsom Huawei P glasbyte, skärmbyte, batteribyte, byte av strömknapp / power-knapp, hemknapp och även vattenskada. Gör en kostnadsfri felsökning om du är osäker på felet är, därefter kan vi laga Huawei med de mest avancerade problemen, även på komponentnivå!
Du är välkommen till oss i Göteborg för att reparera Huawei P. Du kan också skicka in din telefon med post om du bor i Stockholm, Malmö eller en annan stad. Skickar du in din trasiga enhet med posten så tar det i 79% av fallen bara ett dag innan du har din reparerade Huawei tillbaka igen.
*Fuktskadad innebär att vi öppnar upp och visuellt gör en första bedömning om vad som skulle behöva göras för att gå vidare och ge ett preliminärt prisförslag. Om vi mot förmodan inte lyckas tar vi heller inget betalt.

Huawei förbättrar dramatiskt de viktigaste delarna av Huawei-upplevelsen. Den har helt nya avancerade kamerasystem. Den har den bästa prestandan och batteritiden någonsin på en Huawei P. Den har imponerande stereohögtalare, och den klaraste och mest färgrika Huawei-skärmen vi gjort. Den tål stänk och vatten.

-Huawei P reparation, Laga Huawei P Original delar, Huawei P skärmbyte i Göteborg


Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.