Byte bakstycke iPhone X / XS / XR / Max

999 kr1,499 kr

Byte av baksida iPhone X. Denna reparation är för dig som har trasig eller sliten baksida. Vi byter ut hela baksidan inkl. kameralins och glaset. Har baksidan på din iPhone X blivit bucklig, böjd eller repig? Skicka in den till oss så ordnar vi en ny.

  • Reparationstid är 2-3 arbetsdagar.
Reparation Pris
Bakglas 999 kr
Komplett med ram 1,499 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 686851 Kategori: Etikett:

Bty baksida glas iPhone X

Kontakta oss så ordnar vi frakten av din iPhone  X. Skicka din iPhone X till oss så returnerar vi den till dig så snabbt som möjligt. (Köp glas på baksidan på iPhone X och reparera dig själv)

Byta iPhone XS baksida

iPhone X baksida byte OEM
iPhone XS baksida byte

Har du krossat glaset på baksidan av din iPhone X?

  • Vi byter ut glaset inkl. ramen runt telefonen för att säkerställa optimal passform och förhindra oönskat läckage av dam och fukt.

Har du en trasig baksida eller knäckt glaset på din iPhone X. Då är detta reparationen som löser ditt problem. I reparationspriset ingår både reservdel och arbete. Vi på LagaiPhone.se använder endast originalreservdelar och reparerar din telefon på 1 arbetsdag om du skickar in den.

iPhone X baksida byte
iPhone X baksida byte Original

iPhone XS Max baksidabyte

Har du en spräckt, repig, böjd eller skadad baksida på din iPhone XS Max Inga problem. Hos oss byter ut den. Vi har dropp in i butiken reparation. Besök oss för en snabb och säker service. Du kan även Skicka in den till oss din iPhone XS Max till oss så lagar vi den och skickar tillbaka den till dig. Skicka in din telefon om du bor i Stockholm, Malmö, Lund, Umeå, Luleå eller annan stad. Bak sida byte iPhone iPhone XS Max.

iPhone XR baksidabyte, baksida glas.

Har du en spräckt, repig, böjd eller skadad baksida på din iPhone iPhone XR Inga problem. Hos oss byter ut den. Vi har dropp in i butiken reparation. Besök oss för en snabb och säker service. Du kan även Skicka in den till oss din iPhone iPhone XR Plus till oss så lagar vi den och skickar tillbaka den till dig.

Byta baksida iPhone XR

Skicka in din telefon om du bor i Stockholm, Malmö, Lund, Umeå, Luleå eller annan stad. Baksida byte iPhone Xr. Denna reparation är för dig som har trasig eller sliten baksida. Vi byter ut hela baksidan inkl. kameralins och glaset. Har baksidan på din iPhone Xr blivit bucklig eller repig?

Denna reparation är för dig som har trasig eller sliten baksida. Vi byter ut hela baksidan inkl. kameralins och glaset. Har baksidan på din iPhone iPhone X blivit bucklig eller repig?

Byta Baksida iPhone X inkl. ram i Göteborg

 

Reparation

Komplett med ram, Bakglas

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.