iPhone Face ID reparation

499 kr

iPhone Face ID-problem / iPhone kan inte aktiveras. Exact pris efter felsökning (499 kr). När vi är klara med felsökningen så kommer vi kontakta dig med offert.

 • Priset skiljer från problem till problem, efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att utföra reparationen.

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

iPhone Face ID reparation

Nollställer du Face ID och ställer därefter in det igen. Gå till Inställningar > Face ID och lösenkod och tryck på Återställ Face ID. Tryck sedan på Ställ in Face ID för att ställa in det igen. Om faceID inte fungerar på din iPhone mobil, vi kan reparera dot Projector komponent.

iPhone face id repair
iPhone face id repair

För denna reparation behöver vi iPhone-skärmkod för att testa den. I vissa fall kan vi behöva fabriksåterställa enheten. Om så är fallet rekommenderar vi att du säkerhetskopierar all användardata och loggar ut från icloud-kontot.

Om Face ID inte fungerar på din iPhone eller iPad Pro

I allmänhet påverkar inte ersättningsskärmen den normala användningen av Face-ID. Men vi har fått lite feedback om att iPhone X Face-ID misslyckades efter skärmbyte.

Därför antar vi att problemet orsakas av felaktiga funktioner under reparationen, vilket resulterar i skador på flexkablar eller andra komponenter.

Laga iPhone Face ID

iPhone-modeller med Face ID-funktion:

 • iPhone X / XS / XR / XS Max
 • iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
 • iPhone 12 mini / 12 / 12 Pro / 12 Pro Max
 • iPhone 13 mini / 13 / 13 Pro / 13 Pro Max
 • iPhone 14 / 14 Plus / 14 Pro / 14 Pro Max
 • iPhone 15 / 15 Plus / 15 Pro / 15 Pro Max
Unable to activate Face ID on this iPhone repair
Unable to activate Face ID on iPhone repair

iPhone kan inte aktiveras

Varför aktiveras inte min iPhone? Varje gång du ställer in en ny eller begagnad iPhone. Ett av stegen du måste gå igenom är att aktivera enheten, och ibland går det inte så smidigt som du vill.
– Aktiveringsservern är inte tillgänglig
– SIM-kortet stöds inte
– Aktiveringen kunde inte slutföras
iPhone Kan inte aktivera problemreparation
iPhone Kan inte aktivera problem

Q: Jag har haft min iPhone 13 Pro på felsökning i Macforum feletsom deras tekniker skickade till mej är denna TrueDepth Camera är det fel på och måste bytas allt annat på telefonen är som det ska enligt dom så jag undrar vad det kostar att byta den hos er? Vi kan hjälpa dig. Efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att utföra reparationen.

iPhone Kan inte aktiveras, hårdvarureparation och lösning

iPhone Face ID problem reparation
Vad ska du göra när du möter Face ID-problem på iPhone eller till och med på iPhone 11-serier? Som vi vet kan vissa Face ID-problem repareras, men vissa kan inte. Finns det något lättare sätt att ta reda på innan vi reparerar? Ja, det finns det. Våra reparationsfel för Face ID-felsökning – Face ID-felsökning på 3 minuter. Kolla in vår “flytta iPhone lite lägre / högre när du ställer in Face ID” -video så lär du dig mycket. mer info …

iPhone Face ID reparation

När vi är klara med felsökningen så kommer vi kontakta dig med offert och fråga dig om du vill att vi ska fixa problemet.

iPhone Face ID not working repair
iPhone Face ID not working repair

iPhone face ID problem / TrueDepth camera

iPhone face ID is a facial recognition system designed and developed by Apple for the iPhone models (X, XS, XS Max, XR, 11, 12, 13, 14, 15 series). Face ID slutar fungera om du byter ut din IPhone skärm! Apple har länge försökt göra det svårare för alla utom företagets auktoriserade servicecenter att utföra reparationer på iphone mobiler.

iphone 13 face id not working, iphone xs face id problem, iphone 11 face id repair, fixa iphone 15 face id, iPad face id repair

 • Säker betalning
 • snabbt svar på FAQ
 • 15 års erfarenhet inom reparation
 • 100 dagars garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 14 dagar Faktura / Delbetalning
 • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.