Vi har stängt och är åter i butiken den 11 April

Byta iPhone 11 baksida glas (Serier)

1,199.00 kr1,999.00 kr

Byte av baksida iPhone 11 / Pro / Max (med Apple-logotyp). Denna reparation är för dig som har trasig eller sliten baksida. Vi byter ut hela baksidan inkl. kameralinsen eller glaset. Skicka in den till oss så ordnar vi en ny.

  • Reparationstid är 1-3 arbetsdagar.
iPhone Modell Reparation  Pris
iPhone 11 Pro Max Bak glasbyte 1,399.00 kr

iPhone 11 Pro Max Baksida (Komplett med ram) 1,999.00 kr

iPhone 11 Pro Bak glasbyte 1,299.00 kr

iPhone 11 Pro Baksida (Komplett med ram) 1,999.00 kr

iPhone 11 Bak glasbyte 1,199.00 kr

iPhone 11 Baksida (Komplett med ram) 1,599.00 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 40790 Kategori: Etikett:

Byte bakstycke för iPhone 11

Har du en trasig / sprucken baksida på din iPhone 11? Då är en reperation en lösning för dig. Reservdelar och arbete ingår inom reparations priset och vi på lagaiphone.se använder endast orginala reservdelar från Apple. Du kan både besöka butiken i Engelbrektsgatan 34B (Heden) i Göteborg eller så kan du skicka in mobilen. Om du bestämmer dig för att skicka in din telefon, ta det gärna på en arbetsdag för att reparera din telefon.

Byta iPhone 11 baksida

Sprucken iPhone 11 baksida? Tappat iPhone 11 telefonen? iPhone 11 baksida Repor? Med denna service & reparation så får du en helt ny baksida på din iPhone 11 mobil eller (Köpa delar).

iPhone 11 baksidabyte (Original)
iPhone 11 baksidabyte

iPhone 11 baksida byte

Har du en spricka och repor eller skadat baksidan av din iPhone 11. Hos oss byter vi ut de. Vi har drop-in i butiken för reparation av din telefon. Besök oss för en snabb och säker service. Du kan skicka in din telefon till oss så reparerar vi den inom kort och skickar tillbaka den till dig. Det gör det lättare för de som bor långt borta t.ex i Malmö eller Stockholm.

Batteri-dörr till iPhone 11 i Göteborg Avenyn

Köp iPhone 11 Baksida. Vi levererar snabbt dina reservdelar. Snabb leverans✓ kvalitet delar✓ Låga Priser.

Byta Baksida iPhone 11 inkl. ram i Göteborg eller köp iPhone 11 baksida iPhone 11 Byte av baksida (Endast glas), iPhone 11 byte av ram baksida + lins (Original)

Byte bakstycke för iPhone 11 Pro

Byte av baksida iPhone 11 Pro / 11 Pro Max . Denna reparation är för dig som har trasig eller sliten baksida. Vi byter ut hela baksidan inkl. kameralinsen och glaset.  Skicka in den till oss så ordnar vi en ny. (Original med apple-logotyp)

iPhone 11 Pro baksidabyte
Byta baksida iphoneiPhone 11 Pro baksidabyte

Har du en trasig/sprucken baksida på din iPhone 11 Pro / iPhone Pro Max? Då är en reperation en perfekt lösning för dig. Reservdelar och arbete ingår inom reparations priset och vi på lagaiphone.se använder endast orginala reservdelar från Apple. Du kan både besöka butiken i Engelbrektsgatan 34B (Heden) i Göteborg eller så kan du skicka in mobilen. Om du bestämmer dig för att skicka in din telefon, ta det gärna på en arbetsdag för att reparera din telefon. Om du besöker butiken kan det ta ungefär 3-4 timmar för att reparera din telefon.

iPhone 11 Pro Max baksida byte

Har du en spricka och repor eller skadat baksidan av din iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max? Hos oss byter vi ut de. Vi har drop-in i butiken för reparation av din telefon. Besök oss för en snabb och säker service. Du kan skicka in din telefon till oss så reparerar vi den inom kort och skickar tillbaka den till dig. Det gör det lättare för de som bor långt borta t.ex i Malmö eller Stockholm.

 

Batteri-dörr till iPhone 11 Pro

Byta Baksida iPhone 11 Pro / 11 Pro Max inkl. ram i Göteborg eller köp iPhone 11 Pro / iPhone 11 Pro Max baksida

iPhone 11 Pro Max baksidebyte
iPhone 11 Pro baksidebyte

iPhone Modell

iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11

Reparation 

Bak glasbyte, Baksida (Komplett med ram)

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.